Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική διεύθυνση και το τμήμα επικοινωνίας της ΕΡΤ3, μετά από περιστατικά που φαίνεται να σημειώθηκαν στο Άργος Ορεστικό, όταν σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι επιχείρησαν να ζητήσουν διαφήμιση για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης, με την ευκαιρία της προγραμματισμένης ζωντανής μετάδοσης από την περιοχή στις 29 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση που απευθύνετε κυρίως στο επαγγελματίες, προκειμένου να μη πέσουν σε απάτη, έχει ως εξής: 

Η ΕΡΤ3 έχει προγραμματίσει από καιρό να μεταδώσει ζωντανά από το Άργος Ορεστικό και σε συνεργασία με τον εν λόγω Δήμο, την εκπομπή «Καθημερινά και Απλά», την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017.

Τις τελευταίες ώρες η ΕΡΤ3 έχει γίνει αποδέκτρια προφορικών καταγγελιών από κατοίκους του Άργους Ορεστικού ότι επιτήδειοι, στο «όνομα της ΕΡΤ3» προσπαθούν να αποσπάσουν «διαφημίσεις» για ίδιον όφελος από επαγγελματίες της περιοχής.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής ότι τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με την ΕΡΤ3.

Αρμόδια και υπεύθυνα για την διαχείριση των διαφημιστικών θεμάτων της ΕΡΤ3 είναι τα Εμπορικά Τμήματα της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3, τα οποία και μπορούν να ενεργούν στο όνομα και για λογαριασμό της.

Θα θέλαμε επίσης να μας υποβληθεί επωνύμως και εγγράφως οποιαδήποτε καταγγελία τέτοιων περιστατικών, προκειμένου να μπορούμε να προβούμε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here