Η Καστοριά διαθέτει… μαγικά χαλιά. Γνωρίστε τα!

Μπορεί ο μύθος να θέλει τον Αλαντίν να πετάει πάνω σε «μαγικά χαλιά» όμως οι κάτοικοι του Άργους Ορεστικού και όλου του νομού Καστοριάς, «πετάνε» από τη χαρά τους από τη νέα τεράστια ποικιλία σε καλοκαιρινά χαλιά και από τις απίστευτα χαμηλές τιμές! Ναι εδώ δίκαια μπορεί να πει κανείς «το αφεντικό τρελάθηκε…»

Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ με την πολύχρονη παρουσία της στο χώρο του χαλιού, στο Άργος Ορεστικό, γνωρίζοντας όσο κανείς τις ανάγκες σας, κατάφερε κάτι που δύσκολα μπορεί να σας προσφέρουν άλλοι. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά ο συνδυασμός ποιότητας και χαμηλής τιμής, ώστε ο καθένας να μπορεί να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στο σπιτικό του, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι!

Στο κατάστημα της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ  που βρίσκεται στο 1ο χιλ. Άργους Ορεστικού-Καστοριάς, μπορείτε να βρείτε ποικιλία από 11 διαφορετικές ποιότητες, σε διάφορα χρώματα και σχέδια και σε τιμές που ξεκινούν από 40 και φθάνουν τα 100 ευρώ!!!

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε:

Ψάθες σε σχέδια που δε θα πιστεύετε!
Χαλιά στιλ ψάθας

Κεντημένα καλοκαιρινά


Ανάγλυφα καλοκαιρινά με βισκοζι!
Χαλιά από κοκοφοίνικα!


Βισκόζι!
Αντικέ καλοκαιρινά!
Μεταξωτά!
Υφασμάτινα!
Σενίλ σε μοναδικά σχέδια!

Και όπως προαναφέραμε σε τιμές μόνο από 40 εως 100 ευρώ, καθώς η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ γνωρίζει να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας ικανοποιώντας κάθε απαιτητικό γούστο! Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινές από τις 9.30 εώς τις 14.30 και από τις 17.00 μέχρι τις 20.30 καθώς και Σάββατο από τις 9.30 εώς τις 15.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here