Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη και όσα προγραμματίζονται για να επιστρέψει η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά, αλλά και τα μεγάλα ζητήματα της Καστοριάς, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, η επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Η κ. Αντωνίου εστίασε στα ζητήματα των υποδομών, στην πράσινη ανάπτυξη, στην ενίσχυση των δομών Υγείας και στη σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς, της εστίασης και του τουρισμού, τονίζοντας ότι η Μακεδονία βρίσκεται στην κορυφή του αναπτυξιακού σχεδιασμού της κυβέρνησης.

Για το φράγμα Νεστορίου η κ. Αντωνίου -η οποία και θα συμμετέχει στην κρίσιμη σύσκεψη του Σαββάτου- δεσμεύτηκε να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια για να ολοκληρωθεί το έργο προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητο να τρέξουν και τα συνοδευτικά αρδευτικά έργα.

Αναφορικά με την έλευση του φυσικού αερίου στην Καστοριά, η επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι εάν το 2012 δεν είχε γίνει η μεγάλη αυτή συμφωνία με τον TAP, δεν θα μπορούσε να συζητούμε για φυσικό αέριο στην Καστοριά. «Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αέριο», σημείωσε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαρίας Αντωνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here