Με πολλή όρεξη για δουλειά, αλλά, συνάμα, και υποσχέσεις για μια καλή χρονιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς στο γήπεδο του Α.Ο. Κάστωρ, υπό τις οδηγίες του προπονητή Διομήδη Μπαχαδέρογλου και παρουσία του υπευθύνου των μικτών ομάδων της Ε.ΠΣ.Κ. κ. Γιάννη Μπαξεβανίδη.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Από τους είκοσι (20) ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον κ. Μπαχαδέρογλου να παραστούν στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, τελικά, σήμερα παρόντες ήταν δεκαεπτά (17), ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα τρεις, οι : Σαμαράς, Ήργης και Νικολάου Αλέξης.

Πριν, πάντως, την έναρξη της προπόνησης, που περιλάμβανε ελαφρύ τροχάδην και ασκήσεις με μπάλα, ο κ. Μπαχαδέρογλου ξεκαθάρισε στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τους όρους που η διοίκηση της Ε.ΠΣ.Κ. έχει θέσει για την καλή λειτουργία των δύο τμημάτων της, με κυρίαρχο την πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα, ενώ τους ευχήθηκε- πάνω από όλα- υγεία, καθώς κι επιτυχίες.

Οι δεκαεπτά ποδοσφαιριστές που έδωσαν «παρών» στην πρώτη προπόνηση ήταν οι : Δημητριάδης Λάζαρος, Ταχματζίδης Θεόδωρος, Ταχματζίδης Αργύρης, Σιώμος Γεώργιος, Μπίρτζιος Αναστάσιος, Νικολάου Μιχαήλ, Δηματριάδης Δημήτριος, Κρομλίδης Χρήστος, Παπουτσής Πασχάλης, Παπαθανασίου Βασίλειος, Γάκιας Ευάγγελος, Μηλιάτης Ελευθέριος, Γεωργόπουλος Σωτήρης, Τίγκας Σπυρίδων, Μαλεγκάνος Φίλιππος, Σιδηρόπουλος Βασίλειος, Παπαχρήστου Αχιλλέας, Βασιλείου Μιχαήλ, Κυριζάκης Σταύρος και Φουληράς Ανδρέας.

Τέλος, να αναφερθεί, ότι αύριο (Τρίτη 6μ.μ.) την πρώτη προπόνηση θα κάνουν και οι παίδες της Ε.Π.Σ.Κ, στο γήπεδο της Χλόης, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Μπαχαδέρογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here