Η σπουδαία όπερα του Rossini «Σεμίραμις» στο ΤΕΙ Καστοριάς

Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», μετά από μια ακόμα επιτυχημένη προβολή της «Μποέμ» του Puccini, παρουσιάζει την σπουδαία όπερα του Rossini,«Σεμίραμις».

Μια σπάνια όπερα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο φετινό πρόγραμμα του “TheMet: LiveinHD”, η οποία θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Met,μετά από σχεδόν 25 χρόνια. Η τραγική όπερα του Rossini, η «Σεμίραμις» θα προβληθεί ζωντανά σε 72 χώρες σε όλο το δίκτυο των ζωντανών μεταδόσεων της Metσε όλο τον κόσμο, δίνοντας στο κοινό την μοναδική ευκαιρία να απολαύσει τις εκπληκτικές μελωδίες και τα απαιτητικά ντουέτα της παράστασης από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του Μπελκάντο.

Πρωταγωνιστεί η Angela Meade,η οποία κάνει το ντεμπούτο της στον ομώνυμο ρόλο στη Met. Δίπλα της η Elizabeth DeShong ως Αρσάκης, Διοικητής της Ασυριακής Στρατιάς, ο Javier Camarena ως ο Ινδός βασιλιάς Ιντρένο, ο IldarAbdrazakov ως πρίγκιπας Ασούρ και ο Ryan Speedo Green ως αρχιερέας Ορόης. Την παράσταση θα διευθύνει ο Maurizio Benini

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 926, που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, ισχύει για 15 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος, τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Η παράσταση θα προβληθεί  με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση  του Δήμου Καστοριάς Ορεστειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) τηλ. 2467029630.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here