Από την Παρασκευή το πρωϊ, η Καστοριά θα είναι στο επίπεδο 4, λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο προπονητής της Καστοριάς και γιατρός, Ηλίας Τάρες μίλησε από καρδιάς στο greekhandball.com :

”  Από Παρασκευή πρωί κλείνει η πόλη μας…. Αύριο μια τελευταία αποχαιρετιστήρια  προπόνηση . Ελπίζουμε για 14 μέρες μόνο. Δεν μπορούμε παρά να συμμορφωθούμε με ατομικό και συλλογικό αίσθημα ευθύνης να πορευτούμε, να δώσουμε ατομικά προγράμματα στους αθλητές και να επανέλθουμε αμέσως μετά κάνοντας ένα νέο κύκλο προπονήσεων. Το ξέραμε έτσι και εξάλλου ότι η φετινή χρονιά θα είναι κουτσουρεμένη. Η καραντίνα στην τωρινή της μορφή από ότι καταλαβαίνω με τα επιδημιολογικά δεδομένα που επικρατούν θα κάνει και σε άλλες περιοχές της χώρας την εμφάνιση της . Μακάρι η Καστοριά και η Κοζάνη να είναι και οι πρώτες που θα ξεπεράσουν  το δεύτερο κύμα της πανδημίας όπως έγινε και στο πρώτο.

  Είναι χρόνια επιβίωσης για όλους  μας  και σε όλους τους τομείς όχι μόνο στον αθλητισμό. Η Καστοριά  και η δυτική Μακεδονία είναι σε μια δύσκολη περίοδο .Η ανεργία είναι στα υψηλότερα ποσοστά της Ευρώπης και όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει τον κόσμο και ψυχολογικά. Βέβαια η υγεία του συνόλου είναι πάνω από όλα . Τουλάχιστον ζούμε σε μια πανέμορφη πόλη και θα βρούμε ευκαιρία να την ξαναπερπατήσουμε ”.

Πηγή: greekhandball.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here