Ημέρα φιλοξενούμενων στην εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής – Νέα ήττα της Καστοριάς

Η επικράτηση των φιλοξενούμενων και τα λίγα γκολ (11), ήταν τα αξιοσημείωτα της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, όπου η ομάδα της Καστοριάς γνώρισε την τρίτη  εντός έδρας ήττα (1-2 από την ΑΕΠ Καραγιαννίων), σε ισάριθμους αγώνες, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με αβέβαιο, πλέον το μέλλον της.

Η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη με τις δύο ομάδες της Κοζάνης, ΑΕΠ Καραγιαννίων Και Μακεδονικός Φούφας να επικρατούν εκτός έδρας της Καστοριάς και του Πανλευκάδιου με 1-2 και 0-2 αντίστοιχα, διατηρώντας το αήττητό τους, ενώ την προσεχή Κυριακή δεσπόζει το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής.

Σπουδαίο διπλό πήρε και ο Τηλυκράτης Λευκάδας (0-1) στο Κομπότι, όπως επίσης και η Λευκίμη (1-3) στον Παραπόταμο και διατηρήθηκαν στην 3η και 4η θέση  αντίστοιχα.

Επιστροφή στις νίκες και πρώτο τρίποντο εντός έδρας για τον Ερμή Αμυνταίου (1-0) την Ν. Αμφίλοχο, που ήταν και η μοναδική ομάδα που κέρδισε εντός έδρας, ενώ Φιλιππιάδα και Δόξα Κρανούλας, συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Ρεπό είχε ο Θεσπρωτός.

Τα αποτελέσματα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ 1 2
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 0 2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 0 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΗΣ 1 3
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 0 1
ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ 1 0
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ    ΡΕΠΟ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10  – ΩΡΑ 16:00)

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΗΣ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ   ΡΕΠΟ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ