Στη Σιάτιστα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 4/11, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να τιμήσει τις εκδηλώσεις για την 105 επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις δηλώσεις του, έστειλε ηχηρό μήνυμα αναφερόμενος στη Μακεδονία τονίζοντας πως αυτή είναι μία και Ελληνική!

«Η σημερινή Επέτειος ανακαλεί στην μνήμη μας όλους τους εμβληματικούς αγώνες των Σιατιστινών υπέρ Πατρίδος». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τις εκδηλώσεις του εορτασμού απελευθέρωσης της Σιάτιστας, δηλώνοντας, επίσης, ότι η επέτειος μας υπενθυμίζει την Ιστορία της Μακεδονίας.

«Επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Μεγάλου Μακεδόνα Ηγέτη Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Μακεδονία είναι μια, και είναι Ελληνική», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε ότι «όσοι δε αγνοούν αυτήν την, αμαχήτως τεκμηριωμένη, αλήθεια, όχι μόνο παραχαράσσουν βάναυσα την Ιστορία αλλά και υπονομεύουν, με δική τους αποκλειστικώς ευθύνη, την ευρωπαϊκή τους πορεία».

«Δοθέντος ότι το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο δεν ανέχεται εκδηλώσεις αλυτρωτισμού και αμφισβητήσεις του status quo των συνόρων», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here