Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου, πριν από λίγο, για τη σύνοδο των πρυτάνεων και τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μαρία Αντωνίου:

Ιδιαίτερη χαρά για την Καστοριά μας η φιλοξενία και διοργάνωση της 103ης Συνόδου Πρυτάνεων.

Το παρών έδωσε ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, τον οποίο συγχάρηκα για μία ακόμη φορά για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα παιδείας και να τον ενημερώσω για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την ακαδημαϊκή μας κοινότητα.

Μέλημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να λυθούν όλα τα θέματα που αφορούν στην υποστελέχωση σε ακαδημαϊκό και σε διοικητικό προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και η περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων του.

Στην Καστοριά βρέθηκε και ο Οδυσσέας Ζώρας Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης καθώς και πολλοί φίλοι πρυτάνεις απ’ όλα τα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Στη Σύνοδο, τα θέματα επικεντρώθηκαν στους άξονες ανάπτυξης, τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και τη σωστή χρήση της τεχνολογίας στα Πανεπιστήμια.

Το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο και η αναβάθμιση του είναι ο απόλυτος στρατηγικός μας στόχος. Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε εντατικά.

Και συνεχίζουμε …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here