Με πέντε (5) γκολ, φιλοδώρησε η Καστοριά, τον Παναργειακό, μέσα στο Άργος Ορεστικό, τον οποίο ??ίκησε με τελικό σκορ 0-5. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κάποια ιδιαίτερη κριτική, αφού η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής.

Η Καστοριά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 19΄ο Damzi με πέναλτυ άνοιξε το σκορ (0-1). Προηγήθηκε καταπληκτική ενέργεια του Astrauskas, που ανατράπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Tahirllari, ο οποίος στο 35΄με σουτ έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Καστοριά μπήκε εξίσου δυνατά με το ξεκίνημα του παιχνιδιού και ο Tahirllari κατόρθωσε με δύο γκολ δικά του να “καθαρίσει”, πολύ γρήγορα, το παιχνίδι. Έτσι στο 49΄, με πλασέ, έκανε το 0-3 και στο 53΄ο με σουτ έκανε το 0-4, πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα, το τρίτο προσωπικό του τέρμα. Στο 90΄ο Damzi με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5, “βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα” και πετυχαίνοντας, συνάμα, το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Σιδερίδη Β. και των βοηθών του κ.κ. Δημητριάδη Ι. και Χατζή Κ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Αζέμης, Μήλιος Χ., Bequiri (75΄ Στασινόπουλος), Βασιλειάδης, Δινάδης, Ιωάννου (9΄Σιανής), Χρήστου, Ιωαννίδης, Λάκης, Μήλιος Π., Vresta (54΄Γαϊτανάκης)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Γεωργούλης, Νίνος (74΄Τσόπρας), Τράντας, Τσίπη (58΄Μαντζάνας), Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Αντωνιάδης (72΄Rapo), Astrauskas, Tahirllari

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here