Η επίσκεψη του Γιώργου Κασαπίδη στην Καστοριά (φωτογραφίες)

ΝΟΔΕ Καστοριάς: Την Καστοριά επισκέφτηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο υπεύθυνος του τομέα Αγροτικής Α??άπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης, κ. Κασαπίδης Γεώργιος.

Ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς και από τη βουλευτή του κόμματος, είχε την ευκαιρία να δει καλλιέργειες φασολιών , που παραμένουν ακόμα στους αγρούς, έχοντας υποστεί τεράστιες ζημιές από τις βροχοπτώσεις, φυτώρια μήλων καθώς επίσης διαλογητήριο μήλων και φασολιών.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών εξέφρασαν την έντονη δυσφορία και απογοήτευσή τους για την κρατική μέριμνα, αφού ακόμα περιμένουν τις περσινές αποζημιώσεις , την ανησυχία τους για τις χαμηλές τιμές διάθεσης των προϊόντων τους, σε συνάρτηση με το κόστος παραγωγής, όπως και την αγωνία τους για το δυσοίωνο μέλλον του αγροτικού τομέα, που πλήττεται καθοριστικά από την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με την υπερφορολόγηση και την σημαντική αύξηση των τιμών των αγροτοεφοδίων. Ελπίζουμε ότι ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης που θα παρευρεθεί στην πόλη μας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου να μην αρκεστεί στις εξέδρες και στα χειροκροτήματα, αλλά να πραγματοποιήσει ανάλογες στοχευμένες επισκέψεις, ώστε ειδίεις όμασι να σχηματίσει άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό πληθυσμό του νομού μας!  

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ