Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς,σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, αθλητική και πολιτιστική γιόρτασε φέτος τα 35 χρόνια παρουσίας του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του Νομού Καστοριάς,

της Δυτικής Μακεδονίας και όλης της Ελληνικής Επικράτειας,με την εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας 5-3-2017 στο HOTEL ESPEROS PALACE,μέσα σε μια αίθουσα κατάμεστη κόσμου και με την συμμετοχή του μουσικού εφηβικού συνόλου της Ναταλίας Σερόβα-Χωλοπούλου.

-Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Βλαχόπουλος,έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τόνισε έντονα για μια ακόμη φορά τις αντίξοες συνθήκες που περνάει ο ερασιτεχνικός σωματειακός αθλητισμός.

-Οι τοπικές κοινωνίες,μπορούνε ακόμη να κρατάνε,με τις αυτοδιοικήσεις,του Βουλευτές και όλους αυτούς που βοηθούν,Γονείς,Χορηγοί,φίλοι του αθλητισμού,όλοι ενωμένοι, για να επιζήσει ο αθλητισμός.

-Ο Α.Ο.Α. Καστοριάς είναι πρότυπο λειτουργίας στην καλλιέργεια,Αθλητισμού-Παιδείας -Πολιτισμού.

-Με τους Προπονητές,από φέτος ,τον Ηλία Αναστασίου,Δημήτρη Παπακώστα,Ραπτόπουλο Κώστα και Μαρόα Τζήμου,βοηθώντας και η Σπυριδούλα Νταρτάνη -Ζυγούρα,με όλα τα Εθνικά τμήματα και όλες τις ηλικιακές κατηγορίες,συν το BEACH HANDABALL Γυναικών,να πρωταγωνιστούμε παντού σε όλα.

Στις Εθνικές ομάδες Νεανίδων και Γυναικών,να συμμετέχουν μόνιμα πλέον,η Αγνή Ζυγούρα, η Βάσια Γκάζτιου,η Νατάσα Παπαβασιλείου και πολλά άλλα κορίτσια να πλαισιώνουν, πολλά ηλικιακά Προεθνικά κλιμάκια, συμμετέχοντας οι τρεις Καστοριανές Αθλήτριες στην Νέα Ιωνία & Πανόραμα Θεσ/νικης.

Ο Πρόεδρος επίσης αναφέρθηκε και σε όλα τα απαιτούμενα έργα και επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν με προτεραιότητες στην πόλη  και τον Νόμο Καστοριάς και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,ενόψει και επικείμενων αλλαγών του περιβόητου  -ΚΑΛΛΙΚΤΡΑΤΗ- σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Έγινε ειδική μνεία στον Δήμο και τον Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, ευχαριστώντας, όλους και εδικά το Σόμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς, τις επιχειρήσεις,Υφαντίδη, Γκόνος, Galiere De Beaute και όλους του χορηγούς, μικρούς και μεγάλους,που χρονια βοηθούν τον Α.Ο.Α. Καστοριάς, επίσης και όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας,του Νομού και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Έγινε μεγάλη τιμή στον Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή με αναμνηστικό πινάκα,που διαχρονικά είναι στα δημόσια πράγματα και το κοινό καλό του τόπου, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού μας.

Τιμήθηκαν επίσης,ο Δημήτρης Πούλιος -Φύλακας Άγγελος -της ομάδος Handball Ανδρών,ο Ανδρέας Μπαλιάκας για την Μόρφωση ,το ήθος και την συνέπειά τους,οι αθλήτριες Ολίγα Ιωάννου, Μαριαλένα Αγγελή και Αναστασία Μουρουζίδου,για την συμμετοχή στα προεθνικά κλιμάκια Handball,το ήθος, και την συνέπειά, αλλά και το μέλλον του Γυναικείου Handball στην Καστοριά και τον Όμιλό μας.

Τιμήθηκε για την μεγάλη Ιστορία- 1982-2017- των 35 χρόνων  Α.Ο.Α.Κ. το Ιστορικό στέλεχος της Διοίκησης ο Παναγιώτης Ρήμου με ειδική πλακέτα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, που διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας,τεχνικός επιδιαιτητής Τέννις-Πινγκ-Πονγκ και Handaball επί σειρά ετών,στον Όμιλό μας.

Τιμήθηκε και η Αρχιμουσικός Ναταλία Σερόβα-Χωλοπούλου με το μουσικό της εφηβικό σύνολο, Ελένη, Μάγδα, Έλλη, Εύα, Παρασκευή, Κατερίνα, Βικτόρια, Βασιλική, Νίκολας & Αλέξανδρος, με αναμνηστικές ειδικές κούπες,για τα μουσικά ακούσματα που μας χάρισαν και συγκίνησαν όλους.
 
Τίμησαν με την παρουσία τους, οι Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων από τον Νόμο Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Μαρία Αντωνίου,ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής ,ως τιμώμενο επίσημο πρόσωπο,ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς Γιώργος Μπαλιάκας, και το πλήθος κόσμου, Γονείς, φίλοι, χορηγοί και το μουσικό εφηβικό σύνολο με την φίλη Ναταλία μας.

Το φλουρί κέρδισε η αθλήτρια Handball Ελπίδα Μπέντου, προσφορά των Galerie De Beaute.

Τείος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε, κύρια, τον Δήμο Καστοριάς, τους γονείς, τους φίλους, αθλήτριες και αθλητές, τους Προπονητές, τους χορηγούς και όλους αυτούς που διαχρονικά συμπαραστέκονται τον Ιστορικότερο πλέον Όμιλό μας,για την μεγάλη αυτή γιορτή των 35 Χρόνων, Α.Ο.Α. Καστοριάς.

aoa kastorias giorti 35

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here