Νέο χτύπημα της «καμόρα» που έστειλε τρομοκρατικό μήνυμα, αυτή τη φορά στον αρχιδιαιτητή.

Την ώρα που τόσο ο Μπίκας όσο και ο Καλύβας είχαν μεταπεισθεί από την πολιτική ηγεσία και από τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA και είχαν ανακαλέσει τις παραιτήσεις έπειτα από τη μαφιόζικη επίθεση, στο σπίτι του Τσαχειλίδη ένα νέο χτύπημα της «καμόρα» έστειλε νέο τρομοκρατικό μήνυμα αυτή τη φορά στον αρχιδιαιτητή.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κοσμάς στον ΣΠΟΡ FM, το σπίτι του Μπίκα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής δέχτηκε εμπρηστική επίθεση και κάηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε διπλανά σπίτια.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε τη στιγμή ο Γιώργος Μπίκας που είχε πειστεί να παραμένει δημιουργεί εύλογους συνειρμούς.

Η υπόθεση θα ερευνηθεί, είναι σαφές όμως ότι στο χώρο του ποδοσφαίρου συνδέουν τα δύο περιστατικά και κάνουν λόγο για παρακράτος που δρα ανενόχλητο.

Έντρομος από τα όσα συνέβησαν ο Γιώργος Μπίκας έχει ενημερώσει την επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ, ενώ όταν ενημερώθηκε από την πυροσβεστική για τη πυρκαγιά επικοινώνησε άμεσα με την οικογένεια του, τα μέλη της οποίας ευτυχώς βρίσκονταν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη πάντως έχει ενημερωθεί η επιτροπή εξομάλυνσης και όλα δείχνουν ότι θα αποφασισθεί άμεσα η διακοπή του πρωταθλήματος.

 

spor.fm

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here