Η Καστοριά κινείται σε ρυθμούς miha bodytec

Τι κοινό μπορεί να έχουν αθλητές όπως ο Usain Bolt και οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης; Όλοι τους προπονούνται στο Miha Bodytec για να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη, περισσότερη ταχύτητα, αντοχή και ευλυγισία και να αυξήσουν την απόδοσή τους. Εάν θέλετε κι εσείς να γυμναστείτε όπως εκείνοι είναι στη διάθεσή σας το πρόγραμμα 20′ Body Lab- Miha Bodytec! Με προπόνηση 20 λεπτών καίτε 1300 θερμίδες και είναι σαν να έχετε γυμναστεί 3 έως 5 ώρες στο γυμναστήριο! Δεν είναι τέλειο; Είναι! Και θα το βρείτε αποκλειστικά στο The studio pilates fitness στην Καστοριά.

The studio pilates fitness
Μεγάλου Αλεξάνδρου 101, Καστοριά
Τηλέφωνο:
24670- 26478
Facebook: thestudiopilatesfitness
e-mail: s.pilates@yahoo.gr
www.thestudiopilatesfitness.gr

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ»

Το Miha-Bodytec είναι το απόλυτο σύστημα εξάσκησης, η πλέον καινοτόμος εξέλιξη της άσκησης με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών. Το Miha-Bodytec έχει φέρει την επανάσταση στις εφαρμογές ΕΜS, και χρησιμοποιείται παγκοσμίως με απόλυτη επιτυχία από διακεκριμένους αθλητές, φυσιοθεραπευτές, προσωπικούς προπονητές σε ινστιτούτα καλής φυσικής κατάστασης, ευεξίας και ομορφιάς, καθώς επίσης και στον ανταγωνιστικό αθλητισμό, τα κέντρα αποκατάστασης και την ιατρική. Οι υψηλής απόδοσης αθλητές χρησιμοποιούν την ηλεκτρική υποκίνηση μυών συμπληρωματικά στην κανονική τους προπόνηση, για να αυξήσουν τη δύναμη και την ταχύτητά τους. Το σώμα διαμορφώνεται μέσω του σχηματισμού των μυών και της μείωσης λίπους, της διέγερσης του συνδετικού ιστού και του μεταβολισμού και την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος.

Το Miha-Bodytec αποτελεί το απόλυτο «σύστημα εξάσκησης» με ευρεία γκάμα εφαρμογών και επίτευξης προσωπικών στόχων. Ενσωματώνει την πλέον καινοτόμο τεχνολογία και συνδυάζει άνεση, ευχάριστη άσκηση, και βέλτιστα αποτελέσματα. Το κλασικό σχέδιο και ο ελάχιστος χρόνος εφαρμογής διαμορφώνουν μια τέλεια σχέση, που επιτρέπει την εφαρμογή σε πολλές διαφορετικές περιοχές. Με επαναστατικό και απλό τρόπο λειτουργίας, το Miha-Bodytec αποτελεί τον απόλυτο συνεργάτη του κάθε επαγγελματία. Το σύνολο των μυϊκών ινών του σώματος ενεργοποιείται ταυτοχρόνως, γεγονός που επιτρέπει την στόχευση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων και την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος, ήπια και αποτελεσματικά. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι γρήγορα ορατά και ανιχνεύσιμα, ενώ η προπόνηση διαρκεί μόλις 20 λεπτά.

Το Miha-Bodytec είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Στην πράξη δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω απ’ το να φορέσουμε ένα γιλέκο με ηλεκτρόδια το οποίο καθώς έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα επιτρέπει σε όλες τις ομάδες μυών από την κορυφή ως τα νύχια να διεγείρονται ταυτόχρονα ή μεμονωμένα. Τα γιλέκα άσκησης περιέχουν ηλεκτρόδια σε όλους τους μύες της πλάτης της μέσης, τους κοιλιακούς και το στήθος. Το σύστημα εκγύμνασης ολοκληρώνεται με την εφαρμογή και σύνδεση με το γιλέκο εκγύμνασης, των ηλεκτρόδιων για τα χέρια, τα ποδιά και τους γλουτούς. Φορώντας τέλος την ατομική φόρμα εκγύμνασης επιτυγχάνεται η καλύτερη εφαρμογή των προγραμμάτων και η βέλτιστη υγιεινή.

Στις μεγάλες μυϊκές ομάδες (πόδια, κοιλιά, γλουτοί, επάνω και κάτω μέρος της ράχης, στήθος, χέρια, ώμοι) τοποθετούνται συνολικά οκτώ ζευγάρια ηλεκτρόδια. Μέσω ευχάριστων διεγέρσεων ενεργοποιούνται και ασκούνται όλοι οι μύες που βρίσκονται ανάμεσα στα ηλεκτρόδια αλλά και πιο βαθιά μέσα στο σώμα (π.χ. πυελικό έδαφος και βαθείς ραχιαίοι μύες).Έτσι ασκείται κάθε επιμέρους μυς σε σημαντικά λιγότερο χρόνο και πολύ πιο έντονα και πιο συχνά από ότι με την παραδοσιακή άσκηση ή τις συμβατικές θεραπείες. Σε συνδυασμό με αερόβια προπόνηση, προάγουμε τη λειτουργικότητα της προπόνησης σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ένα απαλό και ευχάριστο ερέθισμα ενεργοποιεί συγχρόνως το δέρμα και το μυϊκό σύστημα σε όλο το σώμα. Με τη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων και εφαρμογών επιτυγχάνετε τον επιθυμητό στόχο σε συντομότερο χρόνο και με λιγότερο κόπο ενώ η εύκολη και λειτουργική εφαρμογή των ηλεκτροδίων δίνει ελευθερία για εκτέλεση αερόβιας δραστηριότητας.

Με βάση συγκεκριμένα προγράμματα εκγύμνασης, το Miha Bodytec:

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ:

 • Αντιμετωπίζοντας κυτταρίτιδα και χαλάρωση.
 • Ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό.
 • Ενισχύοντας την απώλεια βάρους και λίπους.
 • Κάνοντας μασάζ.
 • Ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφική κυκλοφορία.

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΜΥΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

 • Προάγοντας την ανάπτυξη των μυών.
 • Βελτιώνοντας την ελαστικότητα.
 • Αυξάνοντας τη μέγιστη δύναμη και την αντοχή.
 • Βελτιώνοντας την κινητικότητα.
 • Επιδρώντας θετικά στον έλεγχο και τον νευροφυτικό συντονισμό.
 • Αυξάνοντας την απόδοση στα αθλήματα.

ΜΕΤΡΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ

 • Αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τους πόνους στη μέση, τον αυχένα, και τις επιγονατίδες.
 • Επιδρώντας θετικά στις ενοχλήσεις ακράτειας.
 • Χαλαρώνοντας τους σπασμούς και τις σκληρύνσεις των μυών.
 • Διασφαλίζοντας μηδενική τριβή των χονδρών, για την απολυτή ασφάλεια των αρθρώσεων, με ισομετρική άσκηση.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

 • Παρέχοντας κίνητρα που ανανεώνουν τη διάθεση.
 • Βελτιώνοντας την αίσθηση του σώματος.
 • Αναπτύσσοντας την σωστή στάση του σώματος.
 • Αυξάνοντας την αντοχή στο στρες και την ένταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here