Για μία ακόμη χρονιά η Μαρία Αντωνίου τίμησε με την παρουσία της τον επίσημο εορτασμό της “Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας”, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς.

 Στο μήνυμά της για τη σημερινή Ημέρα η Μαρία Αντωνίου αναφέρει:

 Με την ευκαιρία του σημερινού επίσημου εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και τον Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στέλνω και δημόσια τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά, σε όλες τις βαθμίδες της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ιδιαίτερα δε, σε όλο το Υπηρεσιακό Προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, που καταβάλλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επιτελέσουν το ύψιστο χρέος του αστυνομικού λειτουργήματος, της ασφάλειας των πολιτών με αυταπάρνηση, εντιμότητα και υπευθυνότητα.

Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια. Και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή Αστυνομία. Τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ανδρών και των γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα παταχθούν με αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα που θα μας εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός τις τύχες της χώρας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here