Για την μεγάλη επιτυχία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Καστοριάς στον 17ο Διεθνή διαγωνισμό Ποίησης «Castello di Duino», μίλησε η υποδιευθύντρια του σχολείου, Βασιλική Τρύφου και ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσαν προχθές το πρωί στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6:

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γιάννη Κορεντσίδη στο Ειδικό Επαγγελματικό λύκειο – γυμνάσιο Καστοριάς

Με πολύ μεγάλη συγκίνηση ενημερώθηκα από το Διευθυντή του Σχολείου για τη βράβευσή σας στον 17ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης και Θεάτρου  “Castello Di Duino” που πραγματοποιήθηκε στην Τεργέστη. Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία τιμητική διάκριση, που μας γεμίζει όλους χαρά και υπερηφάνεια.

Καταφέρατε να μετατρέψετε μία όμορφη προσπάθεια έμπνευσης και δημιουργικότητας σε μία επιτυχημένη και βραβευμένη δράση, στέλνοντας το μήνυμα ότι ενεργός πολίτης είναι εκείνος ο οποίος είναι ωφέλιμος στην κοινωνία.

Καταφέρατε να γίνετε πρεσβευτές της περιοχής και των ομορφιών της στις σχολικές κοινότητες όλου του κόσμου, δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλες σχολικές μονάδες.

Καταφέρατε, μέσα από το θέμα του φετινού διαγωνισμού που ήταν «Εκεί που γεννιέται η μουσική», να “γεννήσετε” δύναμη, ελπίδα και πολλά χαμόγελα. Για εσάς και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Ειδικά τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κάνουν καθημερινά εξαιρετική δουλειά, με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη.  

Εμείς από την πλευρά μας, ως Δήμος Καστοριάς, στηρίζουμε διαρκώς, με κάθε δυνατό τρόπο, το Σχολείο και τις ανάγκες του, γεγονός για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωρίζεται και από τα παιδιά και από τη Διεύθυνση του Σχολείου. Είναι κάτι που μας γεμίζει θέληση και αποφασιστικότητα για να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα πράγματα.

Σας αξίζουν όλους σας, πολλά και θερμά συγχαρητήρια!
Γιάννης Κορεντσίδης
Δήμαρχος Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here