Ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Γατόπουλος από την εμφάνιση της ομάδας, στα Γρεβενά. – Δύο φιλικά παιχνίδ??α, ανακοίνωσε η Καστοριά.

Την ικανοποίηση του, εξέφρασε ο τεχνικός της Καστοριάς Νίκος Γατόπουλος, για την εμφάνιση της Καστοριάς, ειδικά στο α΄ημίχρονο, στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Α.Ε.Π. Βατόλακου, στα Γρεβενά. Ο Νίκος Γατόπουλος, εξήρε την προσπάθεια όλων των παικτών της ομάδας και είναι πεπεισμένος ότι η Καστοριά βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ότι η ομάδα του θα προσφέρει πολύ καλό θέαμα, κατά την διάρκεια του νέου πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ δύο νέα φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε η διοίκηση της Καστοριάς. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 17 Αυγούστου, η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε. Εράτυρας, στις 18.00, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς, ενώ το Σάββατο 20 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο, την ομάδα της Κοζάνης.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς έκαναν πρωινή προπόνηση, (εκτός των Παπουτσίδη, Τσόπρα και Παπακώστα που έχουν προβλήματα μικροτραυματισμών και έκαναν θεραπεία), ενώ αύριο, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Μεγαλόχαρης, θα έχουν ρεπό.

agsk-kastoria.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here