«Βλέπω με μεγάλη χαρά μεγαλύτερη δραστηριότητα από πέρυσι. Αυτό αντικατοπτρίζει την μεγάλη αύξηση της κινητικότητας και στη Ρωσία που αποτελεί σαφώς μια μεγάλη δύναμη και επηρεάζει την αγορά»

σημείωσε ο εμπορικός διευθυντής της SAGA FURS, αρμόδιος για τις υπηρεσίες προς τους εκτροφείς και για τους γουνοποιούς κατασκευαστές/εμπόρους στην Ευρώπη, Julio Suarez Christiansen, μιλώντας στη ΣΕΝΤΡΑ και συμπλήρωσε: «Είναι εμφανές ότι υπάρχει πολύς κόσμος στην έκθεση εφέτος, όχι όμως μόνο στους διαδρόμους αλλά και στα περίπτερα όπου κλείνονται δουλειές».

«Είμαι πεπεισμένος ότι το 2017 θα είναι καλύτερο τόσο για τους εκτροφείς όσο και για τους κατασκευαστές. Έχουν μπει οι βάσεις για μια καλή χρονιά.

Πριν από μερικές εβδομάδες ολοκληρώθηκε η δημοπρασία της SAGA. Είμαστε ικανοποιημένοι διότι πουλήσαμε όλα τα μινγκ και σε αρκετά υψηλές τιμές, αλλά και στις αλεπούδες σε αρκετά υψηλές τιμές. Να σημειώσουμε ότι τα μινγκ πουλήθηκαν στις καλύτερες τιμές σε σχέση με τα διεθνή επίπεδα τιμών».

Αναφορικά με την ελληνική παρουσία στη δημοπρασία αυτή δήλωσε πως «Πάντα έχουμε καλή προσέλευση από την ελληνική αγορά. Πιστεύω πως οι Έλληνες κατασκευαστές αναζητούν την υψηλή ποιότητα και αυτός είναι ο λόγος που μας επιλέγουν».

Μάρκος Πετρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here