Εμφανώς απορημένη και ελαφρά ανήσυχη για το ποιος κατέβασε τη γούνα της από το πατάρι και την άφησε στο σαλόνι ακούστηκε σε τηλεφώνημα με στενή της φίλη η 44χρονη Ελένη Μ. από την Καλλιθέα, μητέρα του γνωστού στους κύκλους της περιοχής, 19χρονου ράπερ Μίδα.

«Γύρισα στο σπίτι από το σούπερ μάρκετ και είδα ακουμπισμένη πάνω στον καναπέ την μπεζ γούνα βιζόν που είχα πάρει με τη μαμά στην Καστοριά» ανέφερε η 44χρονη, χωρίς να πάρει απάντηση στα βασανιστικά της ερωτήματα σχετικά με το «τι έκανε εκεί» και το ποιος, γιατί και υπό ποιες συνθήκες αποφάσισε να την κατεβάσει από το πατάρι Ιούνιο μήνα, με το θερμόμετρο να δείχνει 35 βαθμούς.

Προτού σπεύσει να ανεβάσει τη γούνα πίσω στο πατάρι και να το κλειδώσει δύο φορές, για παν ενδεχόμενο, η μητέρα του 19χρονου πρεσβευτή του swag πρόσθεσε πως δεν μπορεί με τίποτα να θυμηθεί εάν η γούνα ήταν στον καναπέ το πρωί, ενώ αναρωτήθηκε αν το συμβάν έχει σχέση με τις πρόσφατες εξαφανίσεις των επίχρυσων κολιέ και δακτυλιδιών της, τα οποία έβρισκε σε διάφορα σημεία του σπιτιού μία ή δύο μέρες αργότερα.

Από την πλευρά του, ο 19χρονος «Μίδας» δεν έχει ακόμη ξυπνήσει από χτες το βράδυ, ενώ το νέο του βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να πίνει σαμπάνια φορώντας μόνο γούνα και μποξεράκι έχει ήδη φθάσει τα 2000 views στο YouTube.

Πηγή: tokoulouri.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here