Κυριάκος Καραταϊδης. Ένα όνομα-Μία ιστορία .Από το 1988 έως το 2001  363 συμμετοχές, ρέκορντμαν στην Ιστορία του Θρύλου και 3 γκολ.

Ηταν αυτός που με την άρση της κούπας στο Πρώτο Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, την περίοδο 1996-1997, μέσα στο παλιό Καραϊσκάκη, έδωσε το σύνθημα για την επανέναρξη της «Ερυθρόλευκης» αυτοκρατορίας.  Ο ίδιος –πλέον- δίνει τα φώτα του στα νέα παιδιά, αλλά δεν ξεχνάει και το παρελθόν. Ο Καραταϊδης μίλησε στο Redaroume και τον Παναγιώτη Μελά, ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων, «ερυθρόλευκων» γαρ.

Αναλυτικά ο Καραταϊδης μίλησε για:

Για το Πρώτο Πρωτάθλημα:  Νομίζω ότι η απάντηση είναι πολύ απλή, όταν ζήσεις και τις δύο πλευρές του νομίσματος .  Όταν ήρθαν τα καλά χρόνια  το έζησα τόσο έντονα, απλά μοναδικά. ‘Ηταν προσπάθεια 9 ετών και  τα συναισθήματα μου ήταν έντονα. Όχι μόνο για μένα ,αλλά και για τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν μία πολύ μεγάλη βραδιά  γιατί περάσαμε από μία μεταβατική δεκαετία, δύσκολα χρόνια με πολλές αναταραχές στην ομάδα ,διοικητικές ,αλλά νομίζω όταν ένας  μεγάλος σύλλογος σαν την ομάδα μας τον Ολυμπιακό, μέσα από οποιαδήποτε δυσκολία γιγαντώνει και έρχονται μετέπειτα οι καλύτερες ημέρες και βλέπουμε τα τελευταία 20 χρόνια  βλέπουμε τι έχει πετύχει.

Το  μήνυμα στον κόσμο: « Ολοι εμείς που είχαμε την τιμή να φορέσουμε αυτή τη φανέλα έχουμε ιερή υποχρέωση απέναντι στον κόσμο ,γιατί αυτοί  μας έκαναν αυτό που είμαστε  και αυτό που εισπράτταμε μέσα από την αγάπη τους. Περάσαμε πολύ δύσκολες αλλά και  πολύ ευχάριστες στιγμές μαζί .Τους ευχαριστώ γιατί όταν φεύγεις από τη σκηνή εισπράττεις την αγάπη. Και για αυτό τους ευχαριστώ πολύ πραγματικά.»

redaroume.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here