Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Γόνων Βράχου και ο Σύνδεσμος Λαγκιωτών «Άγιος Νικόλαος» συνεργάζονται και οργανώνουν ένα τριήμερο σωματικής ευεξίας και ψυχικής ανάτασης, συνοδευόμενο από … παραδοσιακούς ρυθμούς.

Ελάτε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι κάνοντας γιόγκα μέσα στη φύση, πεζοπορώντας σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια των Οντρίων, ποδηλατώντας ανάμεσα στο πυκνό δάσος, κολυμπώντας στη λίμνη.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων:
Σάββατο 26 Μαΐου 2018
Από το πρωί του Σαββάτου κατασκηνώνουμε γύρω από τη λίμνη ή στα παλιά Δημοτικά Σχολεία της Λάγκας και του Βράχου (διαθέτουν νερό, τουαλέτες)
Στις 21:00΄ παραδοσιακό γλέντι που οργανώνει ο Σύλλογος Γόνων Βράχου στην πλατεία του χωριού Βράχος με τους μουσικούς Απόστολο, Βαγγέλη Κασιάρα και την ορχήστρα τους.
Κυριακή 27 Μαΐου 2018
09:00΄ – 10:30΄: Γιόγκα δίπλα στη λίμνη με τη δασκάλα γιόγκα Χριστίνα Κιρκινέσκα (Αέναον – Καστοριά)
Βιώνουμε την πρακτική της γιόγκα αντλώντας όλα τα οφέλη σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Εξοπλισμός: στρωματάκι, ελαφριά ρούχα
11:00΄ : Αναχώρηση από την πλατεία της Λάγκας με προορισμό τη σπηλιά του Βλάχου στα Μεγάλα Όντρια, συνοδεία έμπειρων οδηγών του Συλλόγου Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς (Σ.Ο.Δ.Κ.). Εναλλακτικά: μετάβαση μέχρι την τοποθεσία Ούσι με αυτοκίνητο, συνάντηση με την ομάδα και στη συνέχεια πεζοπορία.
Εξοπλισμός: αρβύλες, αδιάβροχο, μπαστούνι, φακός, νερό
Δευτέρα 28 Μαΐου 2018
09:30΄ : Αναχώρηση από Κοτύλη (διασταύρωση για Ούπατα). Ποδηλατούμε στη διαδρομή: Κοτύλη – Ούπατα – Κρυονέρι – Λάγκα – Βράχος συνοδεία έμπειρων οδηγών του Συλλόγου Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς (Σ.Ο.Δ.Κ.). Διαδρομή μέτριας δυσκολίας μήκους 15 χιλιομέτρων περίπου.
Εξοπλισμός: Ποδήλατο βουνού, κράνος, γάντια, αδιάβροχο, ελαφριά ρούχα, νερό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here