Η λίμνη της Καστοριάς, μία από τις ομορφότερες των Βαλκανίων, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη φυσιογνωμία, την ιστορία και την εξέλιξη της πόλης.

Έχει χαρακτηριστεί ως «Μνημείο Φυσικού Κάλλους» από το Υπουργείο Πολιτισμού και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Φύση 2000».

Η έκτασή της είναι περίπου 28 τετραγωνικά χιλιόμετρα και το μέγιστο βάθος της περίπου 9,5 μέτρα. Στην περιοχή υπάρχουν εννέα ρέματα που καταλήγουν στη λίμνη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι το ρέμα του Ξηροπόταμου.

Εκτός από τα ρέματα και το νερό της βροχής, η λίμνη Ορεστιάδα τροφοδοτείται και από πολλές υπολίμνιες πηγές.

Είναι υγρότοπος μεγάλης σημασίας για τα υδρόβια, αλλά και για τα αρπαχτικά πουλιά και χρησιμεύει ως περιοχή αναπαραγωγής, διατροφής και διαχείμανσης.

Συντηρεί πλούσια ορνιθοπανίδα – περίπου 200 είδη – που περιλαμβάνει σπάνια και απειλούμενα είδη, προστατευόμενα από τη διεθνή και εθνική νομοθεσία.Χαρακτηριστικότερα από αυτά είναι οι λαγγόνες και οι αργυροπελεκάνοι, τέσσερα είδη ερωδιών, οι βουβόκυκνοι, οι αγριόπαπιες, οι νυχτοκόρακες, οι κορμοράνοι και πολλά παρυδάτια πουλιά.

Πέρα από τον μεγάλο αριθμό πουλιών που φιλοξενεί, είναι η μοναδική λίμνη στην Ελλάδα, στην οποία υπάρχουν σημαντικής έκτασης παρόχθια δάση υδρόφιλων δέντρων, που συνιστούν έναν από τους σπανιότερους οικότοπους της Ευρώπης.

Η λίμνη της Καστοριάς είναι η δεύτερη πιο παραγωγική σε αλιεύματα λίμνη της Ελλάδας. Τα είδη των ψαριών που υπάρχουν στη λίμνη είναι ο κυπρίνος (Γριβάδι), η πέρκα, το τσιρώνι, το γλήνι, ο γουλιανός , η τούρνα, η πλατίκα το πρικί και η πεταλούδα.

Ο μικρός γύρος της λίμνης


Η βόλτα αυτή είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν από πολύ κοντά τη λίμνη. Ο καλύτερος τρόπος για να χαρεί κάποιος το τοπίο είναι να κάνει τη διαδρομή αυτή με τα πόδια ή με ποδήλατο.

Αφήνοντας τον διπλής κατευθύνσεως δρόμο που περνά από το Ντολτσό, ο διαβάτης έχει μπροστά του 7 ειδυλλιακά χιλιόμετρα ακριβώς δίπλα στη λίμνη.
Ο παραλίμνιος δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος αλλά πολύ στενός.

Τα θεόρατα πλατάνια και οι ιτιές γέρνουν πάνω από τη λίμνη. Στην αρχή αυτής της διαδρομής, σκαρφαλωμένο πάνω στον βράχο, βρίσκεται το βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Στο δρόμο συναντά κανείς περιπατητές και παρέες που ψαρεύουν με καλάμια Ωραίες εικόνες που φανερώνουν τη διαρκώς ανανεούμενη σχέση των ανθρώπων με τη λίμνη.

Στο πλάτωμα μπροστά στην Μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας στέκεται ένας πλάτανος 900 περίπου ετών, που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο της φύσης. Δίπλα μικροπωλητές πωλούν τα προϊόντα τους (όσπρια, καρύδια, τουρσιά, τσάι) στους περαστικούς. Η επίσκεψη στη μονή αφήνει μια αίσθηση νοικοκυροσύνης και ταπεινότητας.

Οι τοιχογραφίες του 12ου αιώνα βρίσκονται στο εσωτερικό και στους εξωτερικούς τοίχους του καθολικού, καθώς και στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου. Οι μορφές των αγιογραφιών, φωτισμένες από το λιγοστό φως των κεριών και την αντανάκλαση της φωτιάς της σόμπας, αποκτούν άλλη διάσταση.

Ο δρόμος συνεχίζεται με την ίδια πυκνή βλάστηση στην άκρη του και με κιόσκια, ιδανικά για πικ-νικ . Οι μπλε πινακίδες του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων προειδοποιούν κάθε λίγο «Ψάρευε χωρίς να παρανομείς, φίλε ερασιτέχνη ψαρά ».

Η ησυχία διακόπτεται συχνά από τις βουτιές των πουλιών και τα πετάγματα στις καλαμιές. Πάπιες, πελεκάνοι, ερωδιοί, κορμοράνοι βρίσκουν άφθονη τροφή στη λίμνη.

Λίγοι ψαράδες απλώνουν τα δίχτυα τους με τις βάρκες, με τα «καράβια», όπως τα ονομάζουν οι Καστοριανοί. Κωπηλατούν όρθιοι, δίνοντας ώθηση στα κουπιά με το βάρος του σώματος. Οι βάρκες αυτές των λιμνών, είναι μακρόστενες, με πολύ υπερυψωμένες άκρες, πάτο που έχει κλίση και μακριά κουπιά. Παρότι έχουν βαρύ σκαρί είναι ευέλικτες και γρήγορες.
Ένας άλλος τύπος πλεούμενου είναι τα μονόξυλα που είναι μικρά και χρησιμοποιούνται για ψάρεμα στα ρηχά. Είναι εντυπωσιακό ότι στο νεολιθικό λιμναίο οικισμό του Δισπηλιού ανακαλύφθηκε μια τέτοια βάρκα, κατασκευασμένη από μονοκόμματο κορμό ξύλου.

Μετά το μεταβυζαντινό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, που βρίσκεται επάνω στο λόφο φτάνουμε στο τέλος του παραλίμνιου δρόμου, εκεί όπου βρίσκεται το κτίριο του Ναυτικού Ομίλου. Μοναδική η θέα της λίμνης από το σημείο αυτό.

Ο Ναυτικός Όμιλος δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην κωπηλασία. Συχνά βλέπει κανείς από το σημείο αυτό παιδιά να αθλούνται στην αποβάθρα ή να κωπηλατούν στα νερά της λίμνης. Η βόλτα συνεχίζεται στο αρχοντικό Τσιατσιαπά, ένα πανέμορφο αρχοντικό που χτίστηκε το 1754 και ολοκληρώνεται στην κορυφή του Αγίου Αθανασίου, στο Τσαρδάκι.

Ο μεγάλος γύρος της λίμνης


 

Ο μεγάλος γύρος της λίμνης. Η διαδρομή αυτή δίνει την ευκαιρία στον ταξιδιώτη να δει τη λίμνη σε όλο της το μεγαλείο.

Ξεκινώντας κανείς από τη νότια έξοδο της πόλης και οδηγώντας παράλληλα με τη λίμνη, φτάνει στο Δισπηλιό που βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ. από την Καστοριά. Στη θέση Ντούχλο υπάρχει ενδιαφέρον σπήλαιο, που η πρόσβασή του γίνεται με σκαλοπάτια.

Τα γεφύρια του χωριού Γκιολέ, Τσεσμέ, Λάκος και Γκρανοβόντα είναι ενδιαφέροντα αρχιτεκτονήματα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Κοντά στο εκκλησάκι της Ανάληψης, στη θέση Νησί, έχει ανασκαφεί από το 1992 ο σημαντικός λιμναίος οικισμός του Δισπηλιού.

Συνεχίζοντας μετά το Δισπηλιό στα 5 χιλιόμετρα, ο δρόμος περνά από τον οικισμό της Κρεπενής. Από εδώ ξεκινούσε, σύμφωνα με την παράδοση, το στοιχειό της Κρεπενής για να πάει στην Καστοριά να μπει στα σπίτια των νοικοκυραίων και να κάνει τις αταξίες του.

Μια επίσκεψη στον ναό του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται έξω από το Μαυροχώρι, αξίζει τον κόπο. Η εκκλησία αυτή, του16ου αιώνα, είναι το μοναδικό απομεινάρι του μοναστηριού που υπήρχε εδώ. Θαυμάσιες αγιογραφίες του 18ου αιώνα κοσμούν τον εξωτερικό τοίχο του νάρθηκα και ανάμεσά τους η εξαιρετική απεικόνιση της σφαγής των νηπίων.

Η παραλία του Μαυροχωρίου, το «μουράγιο», προσφέρει μια θαυμάσια θέα στη λίμνη. Η προβλήτα πανέμορφη, με διαμορφωμένους χώρους πρασίνου και πλατάνια. Εδώ μπορεί κανείς να δοκιμάσει τοπικές νοστιμιές, όπως σαρμάδες (λαχανοντολμάδες με λάχανο τουρσί), γριβάδια πλακί και μαυροβινές χυλοπίτες. Από το Μαυροχώρι ξεκινάει τουριστικό καραβάκι που κάνει τον περίπλου της λίμνης (πληροφορίες: Τουριστική επιχείρηση Δήμου Καστοριάς, τηλ. 24670.26777).

Οδηγώντας βόρεια και παράλληλα με τη λίμνη φτάνουμε στην Πολυκάρπη που απέχει 1 χλμ. από το Μαυροχώρι και 14 χλμ. από την πόλη. Το χωριό προσφέρεται για παραλίμνιες πεζοπορίες, καθώς και για ωραίες βόλτες στον κάμπο όπου υπάρχουν φυτώρια μηλιάς.

Συνεχίζοντας και στρίβοντας από τον κεντρικό δρόμο βρισκόμαστε σε δύο χωριά που προσφέρουν πανοραμική θέα στην Καστοριά. Στη Φωτεινή ξεχωρίζει το δάσος από βελανιδιές, που ονομάζεται «Κανιάκος» και καλύπτει έκταση 4.000 στρεμμάτων.

Το κατάφυτο από δρυές και οξιές δάσος «Κουρί», που βρίσκεται στη Μεταμόρφωση προσφέρει εξαιρετική θέα. Έξω από το χωριό υπάρχει σε ωραιότατη τοποθεσία ο ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, του 8ου αιώνα. Στη συνέχεια συναντάμε το Τοιχιό. Ο γύρος της λίμνης ολοκληρώνεται με την είσοδο στην πόλη από το όμορφο προάστιο Χλόη.

Διαμονή


Για τη διαμονή σας στην Καστοριά και την γύρω περιοχή, κοντά στη λίμνη Καστοριάς – Ορεστιάδα, μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο σε κάποιο από τα ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Στην περιοχή της Καστοριάς, υπάρχουν επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακοί ξενώνες κλπ.), που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση για μια ευχάριστη και απολαυστική παραμονή. Επιλεγμένες προτάσεις και προσφορές διαμονής μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διασκέδαση


Για την διασκέδασή σας στην Καστοριά και τις γύρω περιοχές θα βρείτε πολλές επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης (δραστηριότητες, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, κέντρα διασκέδασης, κλαμπ, μπαρ κλπ.), παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα, με άριστη εξυπηρέτηση και ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, που θα δικαιώσουν την όποια επιλογή σας.

 

Η Καστοριά είναι μια πόλη που εισχωρεί στα νερά της πανέμορφης λίμνης. Μια λίμνη που αγκαλιάζει την Καστοριά προσφέροντας εικόνες μοναδικής ομορφιάς;

Τη γραφικότητα μιας από τις πιο όμορφες πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, της Καστοριάς. Χτισμένης αμφιθεατρικά και λουσμένης από τα πυκνά δάση της παρθένας φύσης, συμπληρώνουν τα νερά της παγωμένης το χειμώνα λίμνης σε υψόμετρο 620 μ.

Η Καστοριά, είναι μια επιλογή που ανταμείβει όσους θέλουν να απολαύσουν υπέροχες εικόνες.
Να γευτούν καλό παραδοσιακό φαγητό.
Επίσης, να απολαύσουν τη μοναδική βυζαντινή αρχιτεκτονική των διατηρημένων αρχοντικών, τα αξιοθέατα, τους βυζαντινούς ναούς και μουσεία
Ακόμη, να ανακαλύψουν το μύθο του δράκου. Αλλά και μια αναπαράσταση της ζωής των κατοίκων του λιμναίου οικισμού πριν από 7.500 χρόνια.

Επίσης, στην Καστοριά, η τέχνη της γουνοποιίας, που ασκείται από τα βυζαντινά χρόνια με παραδοσιακό τρόπο μέχρι και σήμερα. Τα δερμάτινα προϊόντα μοναδικής ποιότητας, αλλά και ντόπια προϊόντα της φύσης, όπως άγρια μανιτάρια και όσπρια, θα σας προσελκύσουν να τα γνωρίσετε.

Και να απολαύσετε τον καφέ και το φαγητό δίπλα στην υπέροχη φύση… άκαπνοι, γιατί οι Καστοριανοί σερβίρουν χωρίς να προσφέρουν… τασάκι, δημιουργώντας μια γλυκιά καθαρή ατμόσφαιρα στους πελάτες τους!

Τον ήρεμο περίπατο πλάι στα νερά της λίμνης ταράσσει το πέταγμα των κορμοράνων, των πελαργών, αργυροπελεκάνων και άλλων υδρόβιων πτηνών.

Η περιοχή Ντολτσό

Πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης βρίσκεται ο οικισμός Ντολτσό. Με τα πανέμορφα σοκάκια και τα καστοριανά αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Που ακολουθούν τη διακοσμητική της λαϊκής παραδοσιακής τέχνης των Ηπειρωτών και Δυτικομακεδόνων τεχνιτών και καλλιτεχνών. Εφαρμοσμένη κατά τον ίδιο τρόπο στους ναούς και στα αρχοντικά του 17ου και 18ου αιώνα, της ίδιας περιοχής.

Η παλιά πόλη της Καστοριάς, η περιοχή Ντολτσό, με τα στενά πλακόστρωτα καλντερίμια, τα μεγαλόπρεπα Καστοριανά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες θα σας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο και στη λαμπρή ιστορία της πόλης.

Στην περιοχή φιλοξενούνται σε παλιά αρχοντικά και λειτουργούν το Λαογραφικό, το Ενδυματολογικό και το Δεληνάνειο μουσείο.

Ζήστε το μύθο του Δράκου στο μοναδικό λιμνοσπήλαιο

Μια από τις μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να ζήσουν μικροί και μεγάλοι είναι η επίσκεψη στο λιμνοσπήλαιο του Δράκου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Εκεί μπορείτε να πάτε ακόμη και με τα πόδια περπατώντας παράλληλα με τη λίμνη, μόλις 2 χλμ. από το κέντρο στη βόρεια πλευρά της Καστοριάς.

Μαγευτικές εικόνες στο σπήλαιο του Δράκου

Στο εσωτερικό του υπάρχουν μεγάλα χερσαία και λιμναία τμήματα με εντυπωσιακό σταλακτικό διάκοσμο καθώς περιλαμβάνει επτά υπόγειες λίμνες, δέκα αίθουσες, πέντε διαδρόμους – σήραγγες.

Στο εσωτερικό του σπηλαίου εντοπίστηκαν παλαιοντολογικά κατάλοιπα, με κυριότερα τα οστά σπηλαίας άρκτου ή αρκούδας των σπηλαίων (Ursus Speleaus).

Γιατί όμως ονομάστηκε σπήλαιο του Δράκου; Κάποιοι αποδίδουν την ονομασία στο σχήμα της σπηλιάς που μοιάζει με στόμα δράκου.

Η επικρατέστερη όμως είναι πως πολλά χρόνια πριν, μέσα στη σπηλιά, που ήταν χρυσωρυχείο, κατοικούσε ένας δράκος.

Με τις φλόγες που έβγαζε, το φυλούσε άγρυπνα. Άνθρωποι που θέλησαν να μπουν στη σπηλιά, πολέμησαν με τον δράκο, όπου και τον σκότωσαν.

Ενυδρείο με ψάρια γλυκού νερού

Γιατί να μην προσθέσουμε και λίγο από περιβαλλοντική εκπαίδευση στην εξόρμησή μας; Και μάλιστα στο μεγαλύτερο ενυδρείο γλυκού νερού στα Βαλκάνια;

Το Ενυδρείο Καστοριάς «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος» στεγάζεται στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς και βρίσκεται στην είσοδο της πόλης.

Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν αυτόχθονα και ενδημικά ψάρια και οργανισμούς των γλυκών νερών, λιμνών και ποταμών της Ελλάδας.

Το ενυδρείο μάλιστα αναπαριστά μεσογειακά λιμναία και ποτάμια οικοσυστήματα με σύγχρονο τρόπο που συναρπάζουν.

Οι βυζαντινοί ναοί και τα μοναστήρια

Ο νομός της Καστοριάς προσελκύει και τους λάτρεις του θρησκευτικού τουρισμού αλλά και όσους θέλουν να θαυμάσουν τις εκκλησίες με τις λαμπρές τοιχογραφίες και τα μοναστήρια της περιοχής.

Πολλά βυζαντινά μνημεία, από το τέλος του 9ου αιώνα, σπάνια δείγματα της αρχιτεκτονικής αυτής της περιόδου, με ορισμένα τοπικά χαρακτηριστικά, δίνουν στην Καστοριά μια ξεχωριστή φυσιογνωμία βυζαντινής τέχνης.

Κάποιοι από τους ναούς είναι Παναγία Κουμπελίδικη, ο Άγιος Στέφανος κ.ά., ενώ Ιερά Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας και η Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας αξίζουν το χρόνο σας.

Και ένα ταξίδι στην… Προϊστορία

Η βόλτα στην προϊστορία, στο χρόνο για τους επισκέπτες της Καστοριάς φτάνει 7.500 χρόνια πριν! Πολύ λίγα χιλιόμετρα από την πόλη, μπορείτε να απολαύσετε την αναπαράσταση της ζωής των κατοίκων της λίμνης και του προϊστορικού λιμναίου οικισμού, στο Δισπηλιό.

Ακόμη μπορείτε, στο Δισπηλιό Καστοριάς να δείτε την τεχνογνωσία με την οποία κατασκεύαζαν τις καλύβες τους πάνω στα νερά της λίμνης. Να γνωρίσετε το νοικοκυριό τους, τα εργαλεία των ψαράδων και των γεωργών, μια μοναδική πολιτιστική διαδρομή στο χρόνο.

Στο Δισπηλιό οι ανασκαφές ξεκίνησαν το 1992. Σήμερα στο Δισπηλιό στην Αναπαράσταση υπάρχουν 8 καλύβες. Που αποτυπώνουν την εικόνα ενός προϊστορικού Λιμναίου Οικισμού πριν από 7.500 χρόνια.

Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τις γεύσεις!

Επίσης, μην ξεχάσετε να δοκιμάστε μερικές συνταγές που τουλάχιστον το Dailythess τις γεύτηκε για πρώτη φορά στην Καστοριά. Δοκιμάστε τα κεφτεδάκια μακάλο. Δηλαδή, κεφτέδες με αλευρόσαλτσα, έναν χυλό που παλιά ετοίμαζαν για να συνοδεύουν τα τηγανητά ψάρια ή τους κεφτέδες. Φυσικά να γευτείτε μανιτάρια, τα καστοριανά φασόλια γίγαντες, τον καστοριανό μπάτζο σαγανάκι με αβγό μάτι πάνω του. Να δοκιμάσετε πίτες και φυσικά λιμνίσια ψάρια, γριβάδι, τουλιανό και άλλα.

καστοριά

Καστοριά

Καστοριά

dav

Καστοριά

Καστοριά

Καστοριά

Καστοριά

Καστοριά

Καστοριά

 

Ξενοδοχεία

Orologopoulos Mansion Luxury Hotel

Καστοριά

Το παραδοσιακό Orologopoulos Mansion βρίσκεται στην περιοχή Ντολτσό, στην παλιά πόλη της Καστοριάς και είναι χτισμένο σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική. Προσφέρει κομψά καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi.Εξαιρετικο, ολα ηταν υπεροχα.τοποθεσια,προσωπικο,χωρος σταθμευσης.

Λιγότερα
Μέση τιμή/βράδυ: € 65

Calma Hotel & Spa

Καστοριά

Το Calma Hotel & Spa βρίσκεται 3χλμ. από το κέντρο της Καστοριάς και διαθέτει ένα κέντρο σπα με σάουνα και χαμάμ, καθώς και μια εποχική πισίνα. Απίθανο ξενοδοχείο – πεντακάθαρο, με πολύ άνετα και καθαρά δωμάτια. Οι χώροι του ξενοδοχείου παρά πολύ όμορφοι και minimal. Το πρωινό παρά πολύ καλό . Το προσωπικό εξαιρετικό

Περισσότερα
Μέση τιμή/βράδυ: € 62

Enastron View Hotel

Καστοριά

Το Enastron View Hotel βρίσκεται σε απόσταση 4χλμ. από την πόλη της Καστοριάς και προσφέρει κομψές μονάδες με πανοραμική θέα στην πόλη και στη λίμνη της Καστοριάς.Ησυχο ξενοδοχείο με άνετο, καθαρό και όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο. Μεγαλο κρεβάτι και άνετο. Φανταστική θεα απο το μπαλκόνι. Άψογη εξυπηρέτηση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Λιγότερα
Μέση τιμή/βράδυ: € 49

Hotel Doltso

Καστοριά

Το Hotel Doltso είναι παραδοσιακά χτισμένο με πέτρα και ξύλο και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, στην παλιά πόλη της Καστοριάς, σε απόσταση μόλις 50μ. από τη λίμνη.όλα ήταν υπέροχα, και το προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετηκότατο…!

Λιγότερα
Μέση τιμή/βράδυ: € 75

Esperos Palace Luxury & Spa Hotel

Καστοριά

Το κομψό Esperos Palace Luxury & Spa Hotel προσφέρει πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους με γκρίζο μάρμαρο και δωμάτια με δρύινο δάπεδο.Το ξενοδοχείο βρίσκετε πολύ κοντά στο κέντρο της Καστοριάς σε ήσυχο περιβάλλον !!!Είναι άνετο, καθαρό με πολύ καλό πρωινό και πάνω από όλα έχει πολύ εξυπηρετικό προσωπικό!!!

Λιγότερα
Μέση τιμή/βράδυ: € 54,30

Limneon Resort & Spa

Καστοριά

Το Limneon Resort & Spa βρίσκεται σε μια όμορφη έκταση 22 στρεμμάτων και προσφέρει σουίτες και δωμάτια με θέα στη λίμνη.πολυ πλουσιο πρωινο και υπεροχο δωματιο με ωραια λευκα ειδη και διακοσμηση

Λιγότερα
Μέση τιμή/βράδυ: € 81

www.trivago.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here