Ο Δήμος Καστοριάς, ο οποίος εξυπηρετεί τον μεγαλύτερο αριθμό πολιτών του Νομού, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση πολιτών στις υπηρεσίες του, έχοντας υπόψη όλες τις σχετικές διατάξεις και το γεγονός ότι ήδη υπάρχει αυξημένος αριθμός κρουσμάτων στην περιοχή μας, αποφασίζει με την υπ’αριθμ. 77, Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, τον περιορισμό των ωρών εισόδου κοινού σε όλες τις Υπηρεσίες και τις Δομές του.

Οι ώρες υποδοχής του κοινού είναι 9:00 π.μ. έως και 12:00 μ.μ. (όπως ορίζεται στο ΦΕΚ 55 /Τ. Α’/11-3-2020, άρθρο 5 παρ. 7)

Επιπροσθέτως, γνωστοποιείται ότι αναστέλλεται η λειτουργία του Σπηλαίου Δράκου, του Λιμναίου Οικισμού και του Ενυδρείου.

Όλες οι παραπάνω αποφάσεις ισχύουν για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο.

Ο Δήμος Καστοριάς εναρμονισμένος πλήρως με τις επίσημες αποφάσεις και οδηγίες τόσο της Κυβέρνησης, όσο και των αρμόδιων υγειονομικών αρχών της χώρας, βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση ώστε να φροντίζει για τις ανάγκες των πολιτών, συνιστά ψυχραιμία, πιστή τήρηση των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης, αλλά κυρίως την κατανόηση όλων ώστε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την κρίσιμη κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here