Με ένα καθόλου …κολακευτικό σχόλιο στόλισε τον δήμο Καστοριάς ο πρόεδρος του ΝΟΚ, Κώστας Φλώρος, με αφορμή ??ην εισήγηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους Βαλκανικούς Αγώνες, αφού σύμφωνα με τα μέλη του ΝΟΚ, δεν μπορούν να είναι συνδιοργανωτές δήμος και Περιφέρεια, λόγω της μη υπογραφής προγραμματικής σύμβασης.

 floros sxolio tsoliades

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΕΙΣΗΓΗΣΗ
Προς

 

Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς
Θέμα: α) Έγκριση συνδιοργάνωσης αγώνων κωπηλασίας στο πλαίσιο του Βαλκανικού πρωταθλήματος στην Καστοριά β) διάθεση πίστωσης & έγκριση δαπανών.
Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της και την προτίμησή της στο Δήμο Καστοριάς και στη λίμνη “Ορεστειάς”, τόσο για την προετοιμασία των αθλητών της όσο και για τη διεξαγωγή αγώνων, διοργανώνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στη λίμνη της Καστοριάς από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου.
Μετά τις διακρίσεις των Ελλήνων κωπηλατών στην Ολυμπιάδα του Ρίου, θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή που η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία επέλεξε τη λίμνη μας γι’αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Αναμφίβολα πρόκειται για μία γιορτή της κωπηλασίας που προσφέρει χαμόγελα όχι μόνο στους συμμετέχοντεςκωπηλάτες οι οποίοι προέρχονται από διάφορα κράτη των Βαλκανίων, αλλά και σε όσους πλαισιώσουν τον κωπηλατικό στίβο ως θεατές και προσφέρουν το χειροκρότημα τους στους αθλητές.
Η επιτυχία της συνδιοργάνωσης και του Βαλκανικού πρωταθλήματος στηρίζεται και στην οικονομική βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Αθλητισμού, δεδομένου ότι με αυτό τον τρόπο βρίσκεται δίπλα στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.
Σύμφωνα με τα παραπάνω,
κι έπειτα από έγγραφο αίτημα (308/1062) της ΕΚΟΦΝΣγια συνδιοργάνωση και κάλυψη μέρος εξόδων για την πραγματοποίηση του Βαλκανικού πρωταθλήματος,
Εισηγούμαι
α) Την έγκριση συνδιοργάνωσηςτου Βαλκανικού πρωταθλήματος κωπηλασίας με την ΕΚΟΦΝΣ που θα διεξαχθεί στη λίμνη της Καστοριάς από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2016.
β) Τη διάθεση πίστωσης και την έγκριση δαπανών για την κάλυψη μέρος εξόδων που απαιτούνται για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Οι δαπάνες αφορούν τη διαμονή αθλητών και ανέρχονται στο ποσό των 5.880,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και θα καλυφθούν από τον Κ.Α.Ε. 15.6472.00 “Έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων”.
Καστοριά 18 / 8 / 2016
Ο Αντιδήμαρχος
Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας
& Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Δημήτρης Πετρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here