Εδώ και τρεις εβδομάδες πραγματοποιείται καθημερινά παραλίμνιος καθαρισμός έξωθεν της λίμνης με απόχες και άλλα εργαλεία συλλογής απορριμμάτων και συσσωρευμένης οργανικής ύλης στη Βόρεια και Νότια Παραλία, με προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Ο καθαρισμός θα συνεχίσει να γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την υπεύθυνη του ΟΦΥΠΕΚΑ στις Πρέσπες κα Παπαδοπούλου και τον εκπρόσωπο του παραρτήματος του οργανισμού στην Καστοριά κ Θεοδωρόπουλο, όπου θα συζητηθούν εκτενώς όλα τα θέματα που αφορούν κυρίως την λίμνη Καστοριάς και τα επίπεδα συνεργασίας μας, τόσο με τον ΟΦΥΠΕΚΑ, όσο και με τον Δήμο Καστοριάς.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει το πολυμηχάνημα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για τον καθαρισμό τόσο των χόρτων όσο και των καλαμιών, και εφόσον απαιτηθεί θα διατεθεί μία επιπλέον βάρκα με προσωπικό για να συνδράμει στον καθαρισμό.

Με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με την συνδρομή του Δήμου Καστοριάς που επιχειρεί ήδη στην λίμνη με το μηχάνημα καθαρισμού χόρτων αλλά και με μία επιπλέον βάρκα, ευελπιστούμε στο καλύτερο  δυνατό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here