Μονοετές συμβόλαιο με την Βασίλισσα του Βορρά την Κ-17 υπέγραψε ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του ΑΟ Κάστωρ Θάνος Παπουτσίδης.

Τα πολύ καλά προσόντα που έδειξε κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών δύο περίπου εβδομάδων στην ομάδα της Βέροιας, δεν άφησε αδιάφορους τους ιθύνοντες της ομάδας οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Έτσι, αφού ήρθαν σε επαφή με την διοίκηση του ΑΟ Κάστωρ κατάφεραν τελικά να τον εντάξουν στην δύναμή τους.

Ο Καστοριανός άσσος έχει ήδη αναχωρήσει στην πόλη της Βέροιας στην οποία και θα εγκατασταθεί για ένα χρόνο – όσο ισχύει το συμβόλαιο – ενώ παράλληλα θα κάνει μεταγραφή και σε σχολική μονάδα της πόλης, καθότι είναι μαθητής Β’ Λυκείου.

Ο Θάνος Παπουτσίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ‘’Ελπίδες’’ Μεσοποταμίας όπου και αγωνίστηκε για έξι χρόνια. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον ‘’Κεραυνό’’ Χιλιοδένδρου στον οποίο συμμετείχε για τρία χρόνια. Το πλούσιο ταλέντο του ανακάλυψε ο ΑΟ Κάστωρ ο οποίος και τον απέκτησε τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ παράλληλα συμμετείχε ως βασικό στέλεχος στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς Παίδων και Νέων. Επίσης, την περασμένη περίοδο αποτέλεσε και βασικό στέλεχος της Μικτής Νέων Βόρειας Ζώνης (Μακεδονίας) όπου και έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here