Παρουσία της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ Νομού Καστοριάς, των οδηγών, των υπαλλήλων, συνεργατών κ.α. πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Ταβέρνα «ΣΟΚΑΚΙ», η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.

Κατά την διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Καστοριάς και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νίκος Ζιώγας, ευχήθηκε υγεία και καλά ταξίδια για όλους το νέο έτος, επισημαίνοντας, παράλληλα, τις οικονομικές δυσκολίες και την κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας.

Επίσης ο κ. Ζιώγας τόνισε ότι «τα τελευταία χρόνια ο στόλος αλλά και η ποιότητα των Αστικών ΚΤΕΛ Καστοριάς έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τους επιβάτες με την καθιέρωση ηλεκτρονικής εφαρμογής δρομολογίων, όπου ο καθένας μπορεί πλέον να γνωρίζει τον χρόνο που απομένει για να προβεί το Αστικό σε κάθε δρομολόγιο, αποτελώντας σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

Η εκδήλωση περιλάμβανε πολύ μουσική, χορό και γλέντι με το συγκρότημα «ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ», όπου οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με την ψυχή τους. Τέλος, τυχερός της βραδιάς ήταν ο Λάζαρος Ευαγγέλου ο οποίος και παρέλαβε από τον Πρόεδρο του ΔΣ των Αστικών ΚΤΕΛ Καστοριάς το δώρο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here