Το ΔΣ του οργανισμού μας, στηρίζει ολόθερμα την «ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 2017», που διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ» Πολυκάρπης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 01/02/03-09-2017.

Απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και τις οικογένειες του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» να γίνουν αρωγοί με την ατομική τους συμμετοχή, στην «ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ 2017»

Μέρος των εσόδων από τον Διαγωνισμό Γλυκού με βάση το μήλο, που θα πραγματοποιηθεί στις 02-09-2017, θα διατεθούν για την στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» και των δράσεων του.

Eπίσης, ο οργανισμός θα παρευρίσκεται  με περίπτερο στο χώρο με σκοπό την ενημέρωση- ευαισθητοποίηση των κατοίκων της ΠΕ Καστοριάς, σχετικά με τις πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσει για παιδιά που βρίσκονται ή κινδυνεύουν να βρεθούν σε επίπεδα φτώχειας.

Στο περίπτερο του οργανισμού όποιος επιθυμεί από τους επισκέπτες, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας ή σχολικά είδη για την κάλυψη αναγκών των παιδιών μας.

Τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί», του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», ευχαριστούν πολύ τον εκπολιτιστικό σύλλογο  «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»  Πολυκάρπης για αυτή τους την πρωτοβουλία και ενόψει της Γιορτής Μήλου και της έναρξης του Φθινοπώρου, δημιούργησαν τα δικά τους μήλα τα οποία θα δοθούν ως δώρο στον σύλλογο.

Καλούμαστε λοιπόν, όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, η οποία αναδεικνύει το «τοπικό χρώμα» της περιοχής και τα «αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης» που διέπουν τους κατοίκους της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς.

Με εκτίμηση Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here