Τι κι αν διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ο Δήμος Καστοριάς έχει ήδη τοποθετήσει τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια σε διάφορα σημεία της πόλης μας

Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι φέτος επιθυμούν να αντιστρέψουν την περσινή αρνητική εικόνα που άφησε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης και ξεκίνησαν τις προετοιμασίες από πολύ νωρίς.

Ανακαλύψτε τα γνώριμα αγγελάκια, στα ίδια σημεία με την περσινή χρονιά. Φωτογραφίστε τους κατακόκκινους φιόγκους στην πλατεία Δαβάκη και την πλατεία Ομονοίας και μπείτε σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση 48 ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή.

Ελπίζουμε ο Δήμος φέτος να μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τα Χριστούγεννα, λαμβάνοντας υπόψιν πως διανύουμε και μία προεκλογική χρονιά.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η όμορφη εικόνα που ίσως σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι μπορεί εύκολα να αμαυρωθεί αν δεν φροντίσουν να ξεστολίσουν -μετά από πολλά χρόνια-τα δέντρα της Νότιας παραλίας (αν δεν μπορούν να τα φωταγωγήσουν ξανά).

Τα άχρηστα λαμπάκια και τα καλώδια κρέμονται τόσο έντονα, που δημιουργούν μία άσχημη εντύπωση σε ντόπιους και επισκέπτες…

Της Χρυσούλας Κυρατζή

aboutkastoria.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here