Αποκλειστικό: Διέρρηξαν και «έγδυσαν» το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

Σοκ έπαθαν σήμερα νωρίς το πρωί οι δάσκαλοι που έφθασαν πρώτοι στο κτίριο του 1ου Δημοτικού σχολείου στο Άργος Ορεστικό, αφού αμέσως διαπίστωσαν ότι άγνωστοι εισέβαλαν και άρπαξαν ότι υπήρχε μέσα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr οι άγνωστοι αρπαξαν μέσα από το σχολείο όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σταθερούς και φορητούς, τηλεόραση, αρμόνιο, μικροφωνική εγκατάσταση την οποία είχε παραχωρήσει ο δήμος για την διεξαγωγή γιορτής του σχολείου. Ενώ έκλεψαν ακόμη και τα ταμεία των παιδιών! Δεν άφησαν ούτε καν τα καλώδια!

Έκπληξη πάντως προκαλεί το γεγονός πως, μόλις χθες το βράδυ το σχολείο που είχε γιορτή, έκλεισε αρκετά αργά, κοντά στα μεσάνυχτα, ώσπου να μαζευτούν μηχανήματα κτλ, ενώ ο πρώτος δάσκαλος έφθασε στο σχολείο σήμερα στις 7.20 περίπου το πρωί. Από το μεγάλο αριθμό αλλά και τον όγκο των κλοπιμαίων, εικάζεται πως πρόκειται για ομάδα που έδρασε τις βραδυνές ώρες ανενόχλητη με τη βοήθεια μεγάλου οχήματος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr οι άγνωστοι άρπαξαν μέσα από το σχολείο όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σταθερούς και φορητούς, τηλεόραση, αρμόνιο, μικροφωνική εγκατάσταση την οποία είχε παραχωρήσει ο δήμος για την διεξαγωγή γιορτής του σχολείου. Ενώ έκλεψαν ακόμη και τα ταμεία των παιδιών! Δεν άφησαν ούτε καν τα καλώδια… Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στην sentra.com.gr […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here