Ιδιαίτερα επιτυχημένο ήταν το κοινόβιο Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου σε συνεργασία με την ΕΚΟΦΝΣ

με την συμμετοχή 29 αθλητών κι αθλητριών γεννημένων το 2004-2005-2006 στα μέσα Ιουλίου (16-19) στην Καστοριά.

Η επιτυχία του κοινοβίου οφείλεται στον μέγιστο βαθμό στον ΝΟ Μαυροχωρίου ,την διοίκηση και τον προπονητή του Γιάννη Τσαλούχο αφού κάλυψε τα έξοδα διαμονής-διατροφής της ομάδας, διαθέτοντας τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τον αγώνα οκτακόπων που διοργάνωσε και από τις συνδρομές των μελών του. Παράλληλα διέθεσε το πλωτό υλικό του (σκάφη για προπόνηση και σωστικά) και προγραμμάτισε εκπαιδευτική επίσκεψη της ομάδας στο Λιμναίο Οικισμό και στο Ενυδρείο της Καστοριάς.

Την προπονητική ευθύνη του κοινοβίου ανέλαβε η ομάδα ανάπτυξης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με τους υπεύθυνους προπονητές την επικεφαλής Δήμητρα Γιαννιού και τους συνεργάτες της.

Αναφερόμενος στο κοινόβιο ο έφορος Ανάπτυξης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Κώστας Αθανασόπουλος τόνισε:

Ολοκληρώθηκε ένα τριήμερο κοινόβιο ανάπτυξης με συμμετοχή 29 αθλητών-αθλητριών γεννημένοι ‎2004-2005-2006. Ως έφορος ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου για την φιλοξενία και την βοήθεια που μας παρείχαν σε όλη την διάρκεια του κοινοβίου. Τις τρεις μέρες του κοινοβίου οι αθλητές-αθλήτριες μαζί με τους προπονητές Δήμητρα Γιαννιού, Απόστολο Γκουντούλα, Ελευθερία Αξιώτη και την βοήθεια του προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Γιάννη Τσαλούχο επικεντρώθηκαν στην τεχνική της κωπηλασίας”.

Πηγή: kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here