Έναν υπερσύγχρονο διαδραστικό πίνακα αφής, εξασφάλισε το Δημοτικό Σχολείο Κολοκυνθούς με στόχο την διδασκαλία ενός μαθητή που ξεκινά φέτος τη μαθητική του πορεία και ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

Παράλληλα, όμως, η πρώτη τάξη του Δημοτικού μπαίνει συνολικά στο σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας αφού όλα τα «πρωτάκια» θα κάνουν χρήση του πίνακα. Μάλιστα θα… συνοδεύει την πορεία του μαθητή με το πρόβλημα όρασης και τους συμμαθητές του μέχρι να αποχαιρετήσουν το Δημοτικό Σχολείο.

Για την τοποθέτηση του διαδραστικού πίνακα βρέθηκε στην Καστοριά ο ο διευθύνων σύμβουλος στις «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.», Γιάννη Χαρωνίτης, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με \την προσωπική παρέμβαση της οποίας έγινε και η άμεση προμήθεια του πίνακα.

Όπως σημείωσε η ίδια, καλώς ορίζοντας τον κ. Χαρωνίτη στην Καστοριά και το σχολείο, «ελπίζω η πράξη αυτή να είναι μια πράξη που δείχνει ότι είμαστε κοντά στους ανθρώπους που μας χρειάζονται, κοντά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση».

Από την πλευρά του ο κ. Χαρωνίτης τόνισε πως έπειτα από την παρέμβαση της κ. Τελιγιορίδου, ο πίνακας έφτασε στην Κολοκυνθού σε χρόνο που δε συνηθίζεται στο Δημόσιο.

Τέλος, ο κ. Δημήτρης Στυλιάδης, μέλος της σχολικής Επιτροπής Καστοριάς, σημείωσε πως υπήρχε ζήτημα λόγω του παιδιού που δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει, και είναι ευτυχές ότι αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα τόσο άμεσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here