Το… φιλί της ζωής για την παραμονή τους στην κατηγορία θα ψάξουν Δόξα Αμπελοκήπων και Α.Σ. Πενταβρύσου, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο της πρώτης, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής, προσβλέποντας στη νίκη, την οποία οι παίκτες και των δύο ομάδων πιστεύουν πως θα κάνουν «κτήμα» τους βασιζόμενοι στην καλή τους ψυχολογία, που απορρέει από τα «τρίποντα» που πήραν το περασμένο Σάββατο στους αγώνες που έδωσαν με Κάστορα (4-0) και Κρόνο (3-1), αντίστοιχα.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Με ηθικό, λοιπόν, ανεβασμένο «μαυραετοί» και «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν στην εξαιρετικά κρίσιμη από βαθμολογικής σημασίας σαββατιάτικη αναμέτρηση, έχοντας, παράλληλα, δύο βαθμούς διαφορά μεταξύ τους (14 β. έχει η Πεντάβρυσος, 12 β. η Δόξα), κάτι που σημαίνει, ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με ένα «Χ».

Ωστόσο, οι «μαυραετοί», έχουν κι ένα έξτρα κίνητρο για το «τρίποντο», που έχει να κάνει με την ήττα που γνώρισαν στον α’ γύρο στην Πεντάβρυσο με σκορ 3-1, ενώ, τέλος, σε ό, τι σχετίζεται με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το «over», στηρίζοντάς το στο αποτέλεσμα του α’ γύρου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here