Ακόμα πέντε ιερείς από την Καστοριά νοσούν με κορωνοϊό σύμφωνα με τον Π. Νικόλαος Γιαννουσάς, πρωτοσύγκελος Μητρόπολης Καστοριάς, που μίλησε πριν λίγο στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93,6.

Εξ αυτών δύο νοσηλεύονται στο Στρατιωτικό νοσοκομείο μαζί με τον Σεβασμιώτατο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται στα κελιά τους σε απομόνωση.

Άλλωστε, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας κ.Σεραφείμ, εκτελώντας τα ποιμαντικά του καθήκοντα, προσβλήθηκε από τον Covid-19. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική. Η σκέψη και η προσευχή του αγκαλιάζουν διαρκώς την αγαπημένη του Καστοριά και τον πονεμένο λαό της. Παρακαλούμε το ευσεβές ποίμνιο να συνεχίσει να προσεύχεται για τους ασθενείς του κορονοϊού και να συμπεριλάβει στις θερμές προσευχές και τον ταπεινό ποιμένα της Καστοριάς. Με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και με πνεύμα μετάνοιας και ενότητας, δίνουμε τον κοινό αγώνα κατά της επιδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here