Η Super League αποφάσισε να αναβάλει τα play off που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το σαββατοκύριακο λόγω του κορονοϊού, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται διαφοροποιημένος! Την Παρασκευή αναμένεται η επικύρωση της απόφασης.

Οι εξελίξεις με την εξάπλωση του κορονοϊού αναγκάζουν και τη Super League να πάρει μέτρα, αναβάλλοντας τα play off που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το σαββατοκύριακο!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3) υπήρχαν συζητήσεις για την πιθανότητα της αναβολής των play off, τα οποία θα διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από τα μέτρα που ανακοίνωσε προ ημερών το Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή τους, ζήτησαν την αναβολή των πρωταθλημάτων προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία μετά και από την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Έτσι στη Super League, έπειτα από τις επαφές που έλαβαν χώρα, αποφάσισαν την αναβολή της αγωνιστικής δράσης.

Ωστόσο, επειδή δεν υπήρξε ομοφωνία για την απόφαση, καθώς ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια χωρίς παρουσία φιλάθλων, το απόγευμα της Παρασκευής (13/3) θα λάβει χώρα νέο Δ.Σ. στις 18:30 για την επικύρωση της απόφασης.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here