Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, η γυναίκα κατάληξε πριν διακομισθεί σε άλλο νοσοκομείο, καθώς στη Νάουσα δεν υπάρχει ΜΕΘ

Μία 37χρονη Εδεσσαία, η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο της Νάουσας προστέθηκε στη μακάβρια λίστα του κορονοϊού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η γυναίκα που αρχικά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Έδεσσας ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο της Νάουσας όπου εργαζόταν ως επικουρική βοηθός ακτινολόγου, κάτι που έγινε στις 27 Νοεμβρίου. 

Χθες, όμως, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, η κατάστασή της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί. Όπως καταγγέλει ο κ. Γιαννάκος, η γυναίκα κατάληξε πριν διακομισθεί σε άλλο νοσοκομείο, καθώς στη Νάουσα δεν υπάρχει ΜΕΘ.

Η πλήρης ανακοίνωση του κ. Γιαννάκου:

«Συλλυπητήρια για τη συνάδελφο από το νοσοκομείο της Νάουσας που έχασε τη ζωή της.

Από χθες θρηνούμε άλλη μία νέα συνάδελφο που έχασε τη ζωή της από κορονοϊό. Μόλις 37 ετών ξεκίνησε τη δουλειά της βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας ως επικουρική τον Μάρτιο για την καταπολέμηση της πανδημίας και υπήρξε η ίδια θύμα της. Ήταν από την Έδεσσα και όταν αρρώστησε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας. Δεν της άρεσαν οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο Έδεσσας που έχει ΜΕΘ πάντα βέβαια γεμάτη και διασωληνωμένους σε θαλάμους και ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο που εργάζονταν στη Νάουσα. 27 του μηνός διεκομίσθει και νοσηλευόνταν στη κλινική. Χθες πρωί επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώθηκε. ΜΕΘ δεν υπάρχει στο νοσοκομείο Νάουσας και αναζητήθηκε ΜΕΘ. Βρέθηκε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης αλλά δεν πρόλαβε να διεκομισθεί. Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόνταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here