Αποσυμφορείται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, σε ότι αφορά τη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό. Οι αριθμοί των εξιτηρίων είναι ενθαρρυντικοί, ενώ είναι σχεδόν μηδενικές οι νέες εισαγωγές.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου καταγράφηκαν 7 εξιτήρια, ενώ εντός της προηγούμενης εβδομάδας, τα εξιτήρια ήταν 12.Ευχάριστο επίσης είναι το γεγονός, της εξόδου από την ΜΕΘ ενός ασθενούς με covid-19 από άλλη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου της πόλης του.
Ενώ οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κορωνοϊό ήταν σταθερά πάνω από 50 για μήνες, σήμερα είναι λιγότεροι από 20, γεγονός που έχει αποσυμφορήσει σημαντικά το Νοσοκομείο, και έχει γεμίσει με ικανοποίηση το προσωπικό του.
Αξίζει τέλος να σημειωθούν κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά: – Πάνω από 440 ασθενείς με covid-19 έχουν νοσηλευτεί στο Μποδοσάκειο – Πάνω από 2.300 άτομα πέρασαν από το Μποδοσάκειο, από όλη την Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, ως ύποπτα περιστατικά για covid-19. Όλα αυτά τα περιστατικά, τα εξέτασε ή και περιέθαλψε το Νοσοκομείο. – Το Μποδοσάκειο είχε οριστεί ως το μοναδικό μη Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αναφοράς για τον Κορωνοϊό, και έχει νοσηλεύσει ασθενείς με κορωνοϊό, από τα Γρεβενά μέχρι και τις Σέρρες.
e-ptolemeos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here