Το Φεστιβάλ Βουνού επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι και σας καλεί να σε ένα 2ήμερο γεμάτο μουσική και happenings!

Για 3η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Βουνού έρχεται ανανεωμένο στις 26 και 27 Αυγούστου στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής κάτω από τον έναστρο ουρανό στο Κωσταράζι Καστοριάς.

Μένοντας πιστοί στο θεσμό, μετράμε αντίστροφα για το Φεστιβάλ Βουνού που ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 26 Αυγούστου από τις 10.00 το πρωί.

Μουσικά συγκροτήματα, Dj Sets και Happenings έρχονται στον χώρο του Φεστιβάλ που δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου στο χώρο του Φεστιβάλ φιλοξενούνται οι Alt Escape, οι Bend For 11 και οι Διάφανοι, ενώ οι Dj Alex & Tom I. έρχονται να δώσουν συνέχεια σε ένα πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Σάββατο 28 Αυγούστου με Dj Sets από νωρίς το πρωί μέχρι οι Summer Freud να δώσουν την έναρξη της βραδιάς στο Main Stage δίνοντας την σκυτάλη στον BUE, ενώ στη συνέχεια ο Ricta, ο ανερχόμενος rapper που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού, έρχεται για πρώτη φορά στην Καστοριά και στο Main Stage του  3ου Φεστιβάλ Βουνού. Αμέσως μετά ο γνωστός σε όλους από το X-Factor Κωστής των Γίναμε παρέα με το συγκρότημα Αδιάφοροι θα μας ταξιδέψουν από την Ανδρομέδα μέχρι το Κωσταράζι.

Ένω η συνέχεια με τους γνώριμους σε όλους Dj Tom I. και &US αναμένεται μοναδική….

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Βουνού θα υπάρχουν Dj Sets καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, διάφοροι διαγωνισμοί αλλά και μοναδικές διαδρομές με άλογα για τους λάτρεις της Ιππασίας και όχι μόνο.

Και τις 2 ημέρες θα πραγματοποιούνται δρομολόγια με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Καστοριάς από Καστοριά προς το χώρο του Φεστιβάλ στις 18.00, στις 19.30  και επιστροφή μετά το πέρας των συναυλιών αλλά και των Dj.

Τιμή Εισιτηρίου για την Παρασκευή: 5€

Τιμή Εισιτηρίου για το Σάββατο: 10€

2ήμερο εισιτήριο με δικαίωμα κατασκήνωσης: 15€

Προπώληση εισιτηρίων:

Καστοριά: T&T SPORTS

Άργος Ορεστικό: Daily Corner

Κωσταράζι: Cafe Pizza Valentino

Με την υποστήριξη του Δήμου Άργους Ορεστικού

**Το Φεστιβάλ Βουνού θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Πρωτόκολλο λειτουργίας και ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων. Θα ακολουθηθεί σειρά προτεραίοτητας για τις κρατήσεις.

Το Βουνό ξυπνάει και πάλι, εσύ θα λείπεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here