Οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στο σύνολο του νομού, μπορεί να έφεραν και κάποια προβλήματα, αλλά σίγουρα σε πολλούς άλλαξαν την διάθεση, οδηγώντας τους στο να κάνουν διάφορες βόλτες και εξορμήσεις με το κινητό και τις φωτογραφικές μηχανές ανά χείρας, ώστε να αποτυπώσουν φωτογραφικά, τοπία ντυμένα στο λευκό..

Και η αλήθεια είναι, πως η φύση είναι ο μεγαλύτερος δημιουργός, από κάθε άποψη! Φίλος της sentra.com.gr, μας έστειλε μια εκπληκτική φωτογραφία από την ώρα της χιονόπτωσης, από ένα σημείο, που ούτως ή άλλως από μόνο του είναι γραφικό, αλλά με το χιόνι να πέφτει και σιγά σιγά να το «πιάνει» είναι λες και εκείνη την στιγμή έπαιρνε σάρκα και οστά ένα έργο τέχνης! Το «κλικ» μάλιστα την συγκεκριμένη στιγμή, που αποτύπωσε τόσο όμορφα το συγκεκριμένο σημείο, εύκολα μπορεί να σε παραπλανήσει, ώστε τουλάχιστον, να μην αντιληφθείς άμεσα το σημείο.

Η φωτογραφία είναι χθεσινή (Κυριακή 18 Νοεμβρίου) και απεικονίζει την παλιά γέφυρα του Αλιάκμονα, στο Άργος Ορεστικό, την ώρα της πυκνής χιονόπτωσης. Δείτε την ολόκληρη!

Την λήψη έκανε ο Βασίλειος Σιδέρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here