Οι φωτογραφίσεις εγκυμοσύνης πάντα έχουν μια ξεχωριστή γλυκύτητα…

Αποτελούν μοναδικές στιγμές για τους γονείς, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους…ένας ερχομός που θα φέρει πολλές, όμορφες αλλαγές στην καθημερινότητά τους. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση απαθανατίζει την αναμονή των γονιών αλλά και των υπόλοιπων κοριτσιών τους, που δε βλέπουν την ώρα να γνωρίσουν το μικρό αδελφό τους!

Με πρωτότυπες ιδέες που πραγματοποιήθηκαν σε ένα υπαίθριο θέατρο, αυτή η φωτογράφιση εμπνέει και συγκινεί… Απολαύστε την!

sweet-prenatal-session-_1

sweet-prenatal-session-_2

«Η φωτογράφιση έγινε στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Κοζάνης. Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες, ειδικά αυτές που είναι σαν να έγιναν για φωτογράφιση περιοδικού! Τη φωτογράφιση εγκυμοσύνης την σκεφτόμασταν από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, τότε όμως τελικά δεν είχε πραγματοποιηθεί», μοιράστηκε μαζί μας η μαμά!

sweet-prenatal-session-01

sweet-prenatal-session-02

sweet-prenatal-session-02a

sweet-prenatal-session-03

«Σε αυτήν την εγκυμοσύνη μου, θέλαμε με το σύζυγό μου να το κάνουμε οπωσδήποτε, γιατί θέλαμε να αποθανατήσουμε την πιο γλυκιά αναμονή για όλα τα μέλη της οικογένειάς μας (τη δική μας και των τριών κοριτσιών μας). Πολλές από τις φωτογραφίες θα τις χρησιμοποιήσουμε και στη βάπτιση σαν κολάζ.»

sweet-prenatal-session-04

sweet-prenatal-session-05Α

«Η πιο όμορφη και συγκινητική στιγμή της φωτογράφισης για μένα είναι εκείνη με το 1 2 3 4 κι αυτό γιατί η πρώτη μου κόρη είναι από άλλο μου γάμο και παρ’ όλα αυτά ο άντρας μου τη θεωρεί το πρώτο του παιδί. Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν χωρίς τον υπέροχο φωτογράφο, τον κύριο Νικο Μαχαιρα, που με τις οδηγίες και τις συμβουλές του πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα!»

sweet-prenatal-session-06

sweet-prenatal-session-07

«…Και φυσικά την τεράστια υπομονή του, γιατί τα μικρότερα παιδάκια μας δεν ήταν και τόσο εύκολο να συντονιστούν! Τον ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες στιγμές που μας κράτησε ζωντανές μέσα από το φωτογραφικό φακό του. Για το αν ο κύριος Μαχαιρας έκανε καλή δουλειά σαν επαγγελματίας, θα κριθεί από τους επαγγελματίες. Για εμάς απλά κατάφερε με κάθε κλικ της φωτογραφικής του να χωρέσει σε μια φωτογραφία ότι πιο πολύτιμο έχουμε σε αυτήν τη ζωή… την οικογένειά μας!»

sweet-prenatal-session-08

sweet-prenatal-session-09

Photographer :
Nikos Machairas Photography
Πηγή: kozan.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here