Στα όρια τους έχουν φτάσει πλέον οι καταστηματάρχες της εστίασης στην Κοζάνη, μετά την παράταση που δόθηκε στο lock down κατά μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης απόφασης προκάλεσε οργή, θυμό και έντονο προβληματισμό σε μεγάλη μερίδα του κλάδου, με πολλούς ιδιοκτήτες μαγαζιών να τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις πως βρίσκονται ένα βήμα πριν την οικονομική τους καταστροφή.
«Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν», έλεγε σήμερα το πρωί στον «Π» ιδιοκτήτης μαγαζιού της πόλης, σημειώνοντας πως πολλοί από τους συναδέλφους του δεν έχουν πλέον να πληρώσουν τα πάγια έξοδα των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οργή και ο θυμός του κλάδου έχει μεταφερθεί στο πολιτικό προσωπικό της περιοχής, μετά την ανακοίνωση της παράτασης του lock down, ενώ το μεσημέρι υπήρξε έκτακτη συνεδρίαση του Συλλόγου «Ερμής», για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.
Μάλιστα στο τραπέζι των συζητήσεων φέρεται να έπεσε και η πρόταση να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι οι βουλευτές του Νομού Κοζάνης, εφόσον δεν βρεθεί άμεσα λύση για τα καταστήματα της εστίασης.
Ζήσης Πιτσιάβας, e-ptolemeos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here