Αύριο Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το 3rd Fur Shopping Festival και θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας.

Με τη συμμετοχή 80 Εκθετών θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από αύριο Πέμπτη 1 έως το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το 3o Fur Shopping Festival, το οποίο συνδιοργανώνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς και η ΔΕΘ- HELEXPO. Πρόκειται για ένα διεθνές κλαδικό εκθεσιακό γεγονός, με αναφορά σε πωλήσεις λιανικής και χονδρικής, που πραγματοποιείται λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν, έτσι ώστε οι εμπορικοί επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελευταίες αγορές τους.

Το Fur Shopping Festival ως θεσμός ξεκίνησε το 2016, με σκοπό να προσφέρει μία οικονομική «ανάσα» στους γουνοποιούς της Δυτικής Μακεδονίας, σε μία χρονική περίοδο ουσιαστικά «νεκρή» και καταξιώθηκε στις αγορές γούνας, προσελκύοντας πέρυσι και πρόπερσι επισκέπτες από 30 διαφορετικές χώρες, με κύριες αγορές την Ρωσία και την Ουκρανία. Στο Fur Shopping Festival οι επισκέπτες μπορούν να βρουν, σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 13.000 τ.μ., γούνινα είδη ένδυσης, από κατασκευαστές γούνας της Καστοριάς και της Σιάτιστας, ενώ το φεστιβάλ το στηρίζουν τα μεγαλύτερα παγκοσμίως δημοπρατήρια γούνας.

Το 3o Fur Shopping Festival θα δώσει τη σκυτάλη στην 44η έκθεση γούνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από τις 2 έως τις 5 Μάϊου του 2019 και αποτελεί το μεγάλο διεθνές γεγονός του κλάδου.

Στο  πλαίσιο του Fur Shopping Festival, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στις 20:00 πάρτι καλωσορίσματος στον Ναυτικό όμιλο, την  Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 18:00 θα γίνει συνεδρίαση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στην αίθουσα του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο πάρτι στο  Εκθεσιακό Κέντρο.

Με την ενημέρωση που υπάρχει μέχρι στιγμής, το 3ο Fur Shopping Festival θα επισκεφθούν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στις 12:00. Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 12:00. Και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ – HELEXPO , Αναστάσιος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος (ΔΕΘ – HELEXPO), Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Γενικός Διευθυντής (ΔΕΘ – HELEXPO), Αλέξης Τσαξιρλής το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 12:00.

ACTIVE

ALESSIO FURS
Avanti
BEL FUR – GEORGE TSADILAS
BOURTSOS BROS S.A.
By Lazaros - Lazaros Savvidis
CARGO SERVICE & REPRESENTATIONS
CASIANI FUR COLLECTION
CHINCHILLA
CHRISOS FURS
CK
DICARA
DIOS FURS
DOUKAS FURS
DUE FRATELLI
EFD PAPADOPOULOS FURS – The ultimate expression of elegance
EGO
EMFASI PELLE
FASHION FUR by K &W ANTONIADIS
FF COLLECTION - FILIPPIDIS FILIPPOS
FINEZZA
FURS BY SARAFAS
GIORGIO MILIOS
GLIAGIAS BROS S.A.
GRAVAS
GREGORI FURS
HARAHOUSSIS
KALOGIANNIS FURS
KAPOULIS FUR ATELIER SINCE 1957
KONSTANTINOU FURS
KRAGIAS SPED LTD. – TEXTIL TRANS HELLAS
KTC by Basilis Gonos
LAZOGKAS FURS
LE GRAND FUR
LUXOR FURS
MANAKAS
MANOLI FURS
MANZARI
MATSOKO FURS
MR BY MAKIS ROUSSOULIS S.A.
Ms MOUSIOS FURS
NAOMI
NELLO SANTI
NEVRIS
NITSA FURS
OBSESSION FURS
PANIDIS FURS
PANNONCHIN
PAPADAMOU NIKOLAOS
PKZ FURS S.A.
SAMAK
SC EURO POWERTEC SRL
SIAMOS
SOULIS
TASOPOULOS PANAGIOTIS
THE CHINCHILLA HOUSE - KOSMAS SIAMOS
TRASSIAS FURS
TSOUKAS BROS & SONS
TSOUKAS BROS & SONS TANNERY
VITANIOTIS BROS FURS
VRANGALAS
ZARDEL

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here