Ο Α. Σ. Καστοριάς ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική χρονιά 2020-2021.

Την αρχή έκανε η παιδική ομάδα, η οποία είχε τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ, με διπλές προπονήσεις (στίβο και μπάσκετ) από τις 3 Αυγούστου.

Αμέσως μετά το 15Αύγουστο ξεκινά η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για μια σημαντική χρονιά για το Σύλλογο, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή του στις Εθνικές Κατηγορίες μετά την ανάπαυλα ενός έτους. Στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας θα συμμετέχει κανονικά και η εφηβική.

Ταυτόχρονα με τα ανδρικά ξεκινούν και οι ομάδες των παμπαίδων, καθώς, λόγω πληθώρας παιδιών, ο Σύλλογος αποφάσισε να κατεβάσει δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να αποκτήσουν όλα τα παιδιά αγωνιστική εμπειρία.

Θα ακολουθήσουν τα κορίτσια και οι ακαδημίες (αγοριών και κοριτσιών).

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ, κείμενο που λέει "πίτροχών MAESTRO 2020/8 09:00"Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσιαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "IE 2020/8/7 18:26"Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here