Με γενικευμένη σύρραξη, μπόλικο βρισίδι και κλωτσοπατινάδα στιγματίστηκε το Γραμμοχώρια – ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ.

Έπειτα από την προκλητική συμπεριφορά του Εστιάδη (ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ), ο οποίος έπειτα από ένα (εξαιρετικό κατά τ’ άλλα) γκολ στο 93′ πήγε μπροστά στον πάγκο των γηπεδούχων και τους φιλάθλους των Γραμμοχωρίων κάνοντας προκλητικές χειρονομίες. Αμέσως έσπευσαν να τον «κρύψουν» συμπαίκτες του, αλλά πλέον ήταν αργά…

Η σύρραξη ξεκίνησε μεταξύ παικτών και στελεχών των δύο ομάδων ενώ στο… χορό μπήκαν και φίλαθλοι. Μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα ο διαιτητής Καραταΐδης έκανε τη σέντρα και αμέσως σφύριξε τη λήξη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΝΤΡΑΣ

Έπειτα από επικοινωνία παικτών, που ενεπλάκησαν στα επεισόδια στο παιχνίδι μεταξύ Γραμμοχωρίων και Κάστορα, στα γραφεία της ΣΕΝΤΡΑΣ, οι οποίοι δέχονται υβριστικά μηνύματα, η ΣΕΝΤΡΑ αποφάσισε να αποσύρει το επίμαχο βίντεο, σεβόμενη την προσωπική ζωή των παικτών.

Κατακριτέα τα επεισόδια, κατακριτέα όμως -και σε μεγαλύτερο βαθμό- αυτά που ακουλούθησαν (η ΣΕΝΤΡΑ διαθέτει στοιχεία υβριστικών επιθέσεων σε εμπλεκόμενους στο γεγονός). Δεν δικαιολογούνται όσα έγινα στο χορτάρι (εξ’ ου και δείξαμε τα γεγονότα), ούτε όμως και οι επιθέσεις εκτός γηπέδων. 

Το βίντεο υπάρχει στη διάθεση της ΕΠΣ Καστοριάς, για να το αξιολογήσει όπως εκείνη θεωρεί.

ΣΕΝΤΡΑ, sentra.com.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here