«Ραντεβού» με την πιο δύσκολη αναμέτρησή της στη φετινή σεζόν έχει η Καστοριά το Σάββατο (5 μ.μ.) στο Περιστέρι, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο στη βαθμολογία και ομώνυμη ομάδα.

Του Δαμιανού Δέλλιου

«Σεβασμός στον αντίπαλο, ναι», λένε οι «γουναράδες», όμως, όπως αφήνουν να εννοηθεί, δεν τον τρέμουνε κιόλας.

Και η παραπάνω αναφορά τους, έχει να κάνει με την προάσπιση των συμφερόντων τους στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους στο Περιστέρι, όπου, πολύ καλά γνωρίζουν, πως για να κοιτάξουν κατάματα τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία αντιπάλους τους, θα πρέπει να κινηθούν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους, κάτι, εντούτοις, που δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να κάνουν.

Έχοντας, λοιπόν, οι παίκτες του Γιώργου Σούλιου πλήρη επίγνωση του τι τους περιμένει το Σάββατο στο Περιστέρι και πως θα υποχρεωθούν- εκ των πραγμάτων- να «κολυμπήσουν» σε… βαθιά νερά, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι, δηλώνοντας, ωστόσο, πως είναι αποφασισμένοι να μην «πνιχτούν» σε μια κουταλιά νερό και ότι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για μια αξιοζήλευτη εμφάνισή τους και ικανής να τους οδηγήσει σε μια «μάχη» επί ίσοις όροις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το Περιστέρι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Είναι το φαβορί. Η ομάδα της Καστοριάς δε χρειάζεται να έχουν άγχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here