Την Τρίτη (20/10) θα διεξαχθεί η κλήρωση της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και η σέντρα στις 28/10. Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας θα αντιπροσωπεύσει την περιοχή μας

Η πορεία του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2020-21 ξεκινά την Τρίτη (20/10, 12:00) από τα γραφεία της ΕΠΟ και την κλήρωση της πρώτης φάσης.

Σε αυτή τη φάση δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 53 Κυπελλούχοι των ΕΠΣ, μεταξύ αυτών και ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, που την περασμένη σεζόν λόγω κορονοϊού, προέκυψαν στη συντριπτική πλειοψηφία τους (51 από τους 53) με κλήρωση και όχι στο γήπεδο.

Ωστόσο, υπολογίζεται πως δεν θα δηλώσουν όλοι συμμετοχή, μιας και δεν είναι υποχρεωτικό για τις ερασιτεχνικές ομάδες. Υπολογίζεται πως πάνω από 40 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Η κλήρωση της α’ φάσης, όπως προβλέπει η προκήρυξη, θα διεξαχθεί, αφού χωριστούν οι ομάδες σε έξι γεωγραφικές ζώνες. Ο αριθμός των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα κρίνουν και τον αριθμό των ζευγαριών που θα σχηματιστούν, καθώς και τον αριθμό των ομάδων που θα προκριθούν στη β’ φάση.

Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα διεξαχθούν στις 28/10 και θα είναι νοκ άουτ. Αν δεν υπάρξει νικητής στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Πηγή: onsports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here