Στα γραφεία της ΕΠΣ Καστοριάς πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του κυπέλλου.

Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν:  ο πρόεδρος της  Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας,  εκπρόσωποι των δυο σωματείων (ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ),  οι προπονητές, οι αρχηγοί και ο διαιτητής του τελικού. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελικός του κυπέλλου θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη, στο ΔΑΚ Καστοριάς, στις 17:00 και ο οποίος θα αναδείξει αφενός  τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022 και αφετέρου τον εκπρόσωπο του νομού μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς δήλωσε:

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους τύπου που βρίσκεστε εδώ, για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του τελικού του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των δυνατοτήτων των δύο ομάδων, από τις καλύτερες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ένωσης και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Τα παιχνίδια του κυπέλλου είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Θα πρέπει να δείξουμε ότι είναι υψηλό το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας και να βγει πολιτισμός και θετικό αποτέλεσμα προς την κοινωνία.
Θεωρούμε ότι θα είναι ένας πετυχημένος τελικός μεταξύ δύο πολύ καλών και ιστορικών ομάδων του νομού μας.
Μετά από δύο χρόνια χωρίς τελικούς κυπέλλου λόγω COVID 19.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους του νομού στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα ωραίο παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος ο καθένας να πάρει ότι του αξίζει.
Ο κυπελλούχος της ΕΠΣ θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδας.
Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here