Η Μαρία Αντωνίου για την ίδρυση και λειτουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά.

Η ανακοίνωσή της:

Μια ιστορική μέρα για την Καστοριά μας σήμερα, καθώς -όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μας – ένα όραμα, η ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων, παίρνει σάρκα και οστά και από το Φθινόπωρο του 2025 θα είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της για δεχθεί τους πρώτους υποψήφιους Αστυφύλακες.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη Kyriakos Mitsotakis για αυτή την τόσο σημαντική για τον τόπο μου απόφαση, καθώς και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την ταχύτατη έναρξη των διαδικασιών υλοποίησής της.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μια ιδέα, την οποία οραματιστήκαμε για τη γενέτειρά μου, θα αποτελεί πραγματικότητα τον επόμενο χρόνο και θα συνεισφέρω έμπρακτα με όλες μου τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Όλοι μαζί, η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε αγαστή συνεργασία για την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα δώσει νέα ώθηση και προοπτική στον τόπο μου, την αγαπημένη μου Καστοριά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here