Συνάντηση εργασίας στα Γραφεία της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Δ.Σ. Αθανάσιο Λιάγκα, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Αναλύσαμε τον σχεδιασμό του ΟΛΘ για τα επόμενα χρόνια, που καθιστά το Λιμάνι μοχλό ανάπτυξης σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Στόχος ο Λιμένας Θεσσαλονίκης, που αποτελεί θαλάσσια πύλη των Βαλκανίων, να κατέχει στρατηγική θέση, για τα εμπορεύματα προέλευσης/προορισμού, στο σύστημα των θαλασσίων και συνδυασμένων μεταφορών της Ανατολικής Μεσογείου και της ΝΑ Ευρώπης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Η Κυβέρνησή μας εργάζεται στην κατεύθυνση επιτάχυνσης των επενδύσεων στις λιμενικές υποδομές και προωθεί κομβικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Και συνεχίζουμε…

Maria Antoniou

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ன Mandatory Enhancement 01: "Expansion of the marine works infrastructure of Pier General Layout of Pier 6 Expansion - 1079m 513m 470m פه IPASA 566m นรรก 560m D‎"‎
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here