Με τη διοργάνωση μιας ξεχωριστής και πρωτόγνωρης για τα δεδομένα της Καστοριάς εκδήλωσης, επέλεξε να αποχαιρετήσει το 2018, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος».

Προσκεκλημένη του Συλλόγου ήταν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Σκριπερού Κέρκυρας, η οποία χθες το βράδυ πραγματοποίησε στο αμφιθέατρο του Παραρτήματος Τ.Ε.Ι Καστοριάς εορταστική συναυλία.

Πολυμελής ορχήστρα επί σκηνής υπό τη διεύθυνση του Διονύση Μαρτίνη, απέδωσε χριστουγεννιάτικες και άλλες μελωδίες μεταξύ των οποίων τα καστοριανά και τα κερκυραϊκά κάλαντα, προκαλώντας τον θαυμασμό του κοινού.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Ράνιος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου και Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας και ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Σκριπερού Νίκος Σαββανής ενώ, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» Άννα Χατζηλεοντιάδου προέβη σε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων των τμημάτων του Συλλόγου οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το «παρών «στη συναυλία, έδωσε και η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ενώ έλαμψε δια της απουσίας της η Δημοτική μας Αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φιλαρμονική Ορχήστρα Σκριπερού που έκλεισε 109 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της Κέρκυρας, έχει πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε φωτογραφίες στη fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here